Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Σοκ στην άσφαλτο!

❱❱ Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος για τον γιο του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα και τον εγγονό του ΕβερτΔιασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο 19χρονος Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος χθες τα ξημερώματα είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Μαζί του ήταν ο συνομήλικος φίλος του Μιλτιάδης – Γεώργιος Αλβέρτης, γιος της Αλεξίας Εβερτ, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Αρχικά οι δύο 19χρονοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» που εφημέρευε, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγιναν όλες οι εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις. Ο Διαμαντής Πατέρας έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στον πνεύμονα, ενώ είχε και κατάγματα στο πόδι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του οι γιατροί έκριναν ότι ο γιος του εφοπλιστή έπρεπε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έτσι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου υποβλήθηκε στις ενδεδειγμένες εξετάσεις, έγινε εισαγωγή στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Εκτός κινδύνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έχει υποστεί οίδημα και αιματώματα στον εγκέφαλο, κάκωση στο ημιθωράκιο και κατάγματα πλευρών, ενώ φέρει και έναν σοβαρό τραυματισμό στο κάτω άκρο.

Το ατύχημα συνέβη στις 5 χθες τα ξημερώματα, στο ρεύμα προς Αθήνα της παραλιακής λεωφόρου, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Posidonio. Για άγνωστους λόγους, το αυτοκίνητο μάρκας Mini Cooper που οδηγούσε ο Διαμαντής Πατέρας βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο, όπου χτύπησε στις μπάρες και αναποδογύρισε. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση ειδικού κλιμακίου της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών, τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Συνοδηγός του 19χρονου Διαμαντή Πατέρα, που είναι πυγμάχος στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν ο συνομήλικός του Μιλτιάδης- Γεώργιος Αλβέρτης, με τον οποίο ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο του Ψυχικού. Ο Μιλτιάδης – Γεώργιος Αλβέρτης ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και, αφού υποβλήθηκε σε πλήρη ακτινολογικό έλεγχο, έγινε συρραφή των τραυμάτων στο μέτωπό του από τους θεράποντες γιατρούς του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», οι οποίοι στη συνέχεια του έδωσαν εξιτήριο και έφυγε για το σπίτι του. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...