Ολα (ξανά) στη φόρα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανοίγει ο φάκελος με κατηγορίες ανήλικης που έλεγε ότι ο Επστάιν την είχε αναγκάσει να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα της Βρετανίας, Αντριου

Ολα (ξανά) στη φόρα!

 ❱❱ Σε δύσκολη θέση φέρνει τον πρίγκιπα της Βρετανίας, Αντριου η πρόσφατη σύλληψη του πρώην φίλου του, Αμερικανού οικονομολόγου Τζέφρι Επστάιν για σωματεμπορία...

..., καθώς αμερικανικό δικαστήριο διέταξε να δημοσιοποιηθεί ο φάκελος που περιείχε παλαιότερες κατηγορίες ανήλικης «σκλάβας του σεξ» του Επστάιν, η οποία υποστήριζε τότε ότι είχε αναγκαστεί να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα.

Η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια Ρόμπερτς είχε ισχυριστεί το 2015 ότι ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος την είχε αναγκάσει να κάνει σεξ με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ στην Καραϊβική, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη.

Υπάρχει, μάλιστα, και φωτογραφία της 17χρονης τότε κοπέλας αγκαλιά με τον Αντριου στο σπίτι της «μαντάμ» του Επστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ.

Οι κατηγορίες σε βάρος του πρίγκιπα είχαν απορριφθεί τότε από το δικαστήριο, καθώς είχαν κριθεί «άσχετες» με την υπόθεση παιδοφιλίας σε βάρος του Επστάιν, όμως η Ρόμπερτς επιμένει ότι ο Αντριου μπορεί να κατηγορηθεί ακόμη και τώρα.

Ο 59χρονος αδελφός του πρίγκιπα Καρόλου είχε δεχτεί έντονη κριτική τότε για τη φιλία του με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Επστάιν, καθώς είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι του στο Μανχάταν, τον είχε φιλοξενήσει στο κάστρο του Ουίνδσορ και είχαν κάνει μαζί διακοπές στην Ταϊλάνδη.

Η γνωριμία του με τη Ρόμπερτς φέρεται ότι έγινε στο σπίτι της Μάξγουελ, κατ’ εντολήν της οποίας και του Επστάιν έκανε σεξ μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ