Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ώρα για sex!

❱❱ Οι ιδανικές στιγμές για να αποκτήσει το ζευγάρι παιδί ή να έρθει πιο κοντά! Πότε το σπέρμα είναι πιο δυνατό και τι συμβαίνει όταν η συνεύρεση γίνεται στις επτά το απόγευμα!ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το σεξ με… την τσίμπλα στο μάτι θεωρείται ιδανικό για να αποκτήσει παιδί ένα ζευγάρι, ενώ το καταμεσήμερο διώχνει το στρες και αργά το απόγευμα προσφέρει τους καλύτερους οργασμούς, κυρίως στις γυναίκες. Την αποκάλυψη κάνει η ειδικός σε θέματα σεξ Κέιτ Τέιλορ, η οποία βασιζόμενη σε επιστημονικές έρευνες δημιούργησε το ωρολόγιο πρόγραμμα του σεξ με τις θετικές επιδράσεις που έχει στους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει η «Sun», σύμφωνα με την Τέιλορ το σεξ στις 6 το πρωί τονώνει τη γονιμότητα και αυξάνει τις πιθανότητες να μείνει έγκυος η γυναίκα. Αυτό διότι ερευνητές πανεπιστημίου της Ζυρίχης διαπίστωσαν ότι τότε το σπέρμα έχει την καλύτερη ποιότητα, η οποία φθίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μιάμιση ώρα αργότερα θεωρείται η ιδανικότερη στιγμή για τον άντρα για να κάνει σεξ, καθώς η τεστοστερόνη του βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδο, συνεπώς έχει ευκολότερα στύση, γεγονός που έχει θετική επίδραση στη στυτική λειτουργία.

Το σεξ στις 8.30 το πρωί ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα τόσο των γυναικών όσο και των αντρών, αυξάνοντας τα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α, ενός αντισώματος που βοηθά στην αντιμετώπιση των μολύνσεων.

Μάλιστα η ειδικός διευκρινίζει ότι δεν χρειάζεται να είναι «πλήρες σεξ», καθώς αρκεί το στοματικό σεξ ή κανείς να… βάλει ένα χεράκι για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση.

Από την άλλη, το σεξ που γίνεται στις 12 το μεσημέρι διώχνει το στρες μόνο όταν καταλήξει σε οργασμό. Με αυτόν τον τρόπο, όπως απέδειξαν ερευνητές από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, μειώνεται η αρτηριακή πίεση αλλά και η αίσθηση του φόβου.

Τα ζευγάρια που θέλουν να δεθούν ακόμη περισσότερο μεταξύ τους, σύμφωνα με την ειδικό, καλό θα ήταν να κάνουν σεξ στις 15.00. Τότε ο οργανισμός και των δύο απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες της ορμόνης οξυτοκίνη, η οποία είναι γνωστή ως «ορμόνη της αγάπης».

Οι γυναίκες που αναζητούν έναν δυνατό οργασμό συνιστάται να συνευρεθούν ερωτικά στις 19.00, ιδίως αν νωρίτερα έχουν πάει στο γυμναστήριο. Ερευνα πανεπιστημίου του Τέξας έδειξε ότι αυτή τη χρονική στιγμή το αίμα που φτάνει στα γεννητικά τους όργανα είναι αυξημένο κατά 169%, οδηγώντας σε γρηγορότερους και ισχυρότερους οργασμούς.

Για καλό ύπνο

Το σεξ στις 8 το βράδυ βοηθά άντρες και γυναίκες να γίνουν… εξυπνότεροι, σύμφωνα με την Τέιλορ, καθώς ερευνητές του πανεπιστημίου του Μέριλαντ ανακάλυψαν ότι με την πάροδο του χρόνου το τακτικό σεξ προκαλεί την αναγέννηση των κυττάρων του υποθαλάμου στον εγκέφαλο, ο οποίος συνδέεται με την εξυπνάδα.

Τέλος, το σεξ στις 10 το βράδυ κάνει καλό στον ύπνο. Η Τέιλορ εξηγεί ότι με τον οργασμό αυξάνονται οι ορμόνες προλακτίνη και μελατονίνη, που προκαλούν χαλάρωση στον οργανισμό και νύστα.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...