«Κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσει το κέφι και τις γιορτές στο Frangelico Upper Class, με κορυφαία βραδιά την αποψινή του ρεβεγιόν.
«Κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσει το κέφι και τις γιορτές στο Frangelico Upper Class, με κορυφαία βραδιά την αποψινή του ρεβεγιόν. Ο Λευτέρης Πανταζής, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Ανδρέας Στάμος έχουν ετοιμάσει ένα άκρως κεφάτο πρόγραμμα και υπόσχονται στους θαμώνες γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Οπως άλλωστε έχουν αποδείξει στις έως τώρα εμφανίσεις τους, έχουν τον τρόπο να ανεβάζουν τον κόσμο πάνω στην πίστα και να γίνονται όλοι μια μεγάλη παρέα τραγουδώντας τις επιτυχίες τους και όχι μόνο.
Αυτές τις γιορτές οι τρεις τραγουδιστές έχουν ετοιμάσει ένα άκρως εορταστικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα, με σκοπό να κάνουν ακόμη περισσότερους θαμώνες μέρος της μουσικής παρέας τους.
Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα μας ανεβάσει μόνο «σε μαγικά χαλιά», αλλά θα μας ταξιδέψει σε λαϊκά μονοπάτια με κομμάτια που έχουμε αγαπήσει εδώ και δεκαετίες, «βασανίζοντας» τον γυναικείο πληθυσμό που θα λικνίζεται στον ρυθμό του και θα χορεύει ασταμάτητα ως το ξημέρωμα. Από την άλλη, και η Χριστίνα Κολέτσα έχει τα δικά της όπλα για να ξεσηκώσει το κοινό. Τη μουσική συντροφιά συμπληρώνει ο Ανδρέας Στάμος που δίνει τη… χαριστική βολή εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη. Ο λουλουδοπόλεμος μεταξύ των θαμώνων δεν έχει σταματημό, αποδεικνύοντας με τον τρόπο τους πόσο όμορφα περνάνε.

