Στην Τσέλσι του για 12 χρόνια ο Ζοζέ!

Ο Μουρίνιο δεν έκρυψε τις μελλοντικές προθέσεις του, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Στον πάγκο της Τσέλσι και σε εκείνον κάποιας εθνικής ομάδας βλέπει το μέλλον του ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ξεκάθαρα ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει στους «μπλε» για πολλά χρόνια, ενώ προέβλεψε «χρυσό μέλλον» για την ομάδα του Λονδίνου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Guardian».


«Θα μου άρεσε να μείνω για ακόμα 12 χρόνια» δήλωσε ο εκκεντρικός προπονητής: «Τον επόμενο μήνα θα κλείσω τα 51 μου χρόνια. Θα έλεγα λοιπόν “δώδεκα χρόνια ακόμα εδώ” και μετά θα αφιέρωνα δύο χρόνια για να συνεργαστώ με μια εθνική ομάδα και να την οδηγήσω στο Μουντιάλ. Θα προτιμούσα την Εθνική Πορτογαλίας ή εναλλακτικά την Αγγλία».


Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στα μυστικά της επιτυχίας μιας ομάδας: «Το βασικό προσόν είναι η σταθερότητα. Αν θες να βελτιώσεις τους παίκτες σου, πρέπει να τους βοηθήσεις με τη δική σου σταθερότητα ιδεών, φιλοσοφίας, τακτικής παιχνιδιού, ακόμη και ηγεσίας. Κάθε επιτυχία έρχεται με τη σταθερότητα».


Ο Μουρίνιο εξήγησε τις διαφορές μεταξύ της Τσέλσι και της Ρεάλ: «Ηρθα στην Τσέλσι επειδή την αγαπάω. Από τη Ρεάλ έφυγα επειδή ήθελα εγώ, όχι επειδή ήθελαν εκείνοι. Προφανώς δεν ήρθα στην Πρέμιερ Λιγκ για οικονομικούς λόγους. Στη Μαδρίτη έπαιρνα περισσότερα χρήματα. Δεν είμαι στην Τσέλσι επειδή ήταν έτοιμη να κατακτήσει πρωτάθλημα, είμαι εδώ επειδή αγαπώ το διαφορετικό πλάνο της ομάδας».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...