Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Το έμβρυο έπεσε στην τουαλέτα!

Απίστευτη τραγωδία με έγκυο 7 μηνών στον Αμίαντο Κύπρου.

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κύπρο, όταν έγκυος μητέρα επτά μηνών απέβαλε το παιδί της τη στιγμή που κάθισε στη λεκάνη της τουαλέτας!


Το άτυχο έμβρυο εντοπίστηκε σφηνωμένο στον σωλήνα αποχέτευσης από αστυνομικούς και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του. Ηταν όμως ήδη πολύ αργά… Το τραγικό περιστατικό, που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του χωριού Αμίαντος στη Λεμεσό, διερευνάται από την Ασφάλεια, ενώ η 38χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.


Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η νεαρή στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν όταν ένιωσε αδιαθεσία και προχώρησε προς την τουαλέτα. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, το έμβρυο που κυοφορούσε γλίστρησε από τη μήτρα της στη λεκάνη της τουαλέτας. Αμέσως κοίταξε στη λεκάνη και διαπίστωσε ότι είχε χάσει πολύ αίμα. Πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια τη μητέρα της, η οποία βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού. Η τελευταία, μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί στην κόρη της, ειδοποίησε ασθενοφόρο.


Οταν το πλήρωμα έφτασε στο σπίτι και άκουσε την 38χρονη να τους εξιστορεί το απίστευτο γεγονός, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο σπίτι και ξεκίνησαν έρευνες. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν το έμβρυο στον σωλήνα αποχέτευσης και καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν.


Στο σημείο μετέβη και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία. Οπως ανέφερε ο ίδιος, «πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό, καθώς το βρέφος ήταν τελειόμηνο. Δεν γνωρίζουμε αν το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό. Αυτό θα διαπιστωθεί από τη νεκροτομή».


Τα πρώτα στοιχεία πάντως δείχνουν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα. Αυτό που δημιουργεί ερωτήματα στους αστυνομικούς είναι πόσο εύκολα μπορεί να καταλήξει στον σωλήνα της τουαλέτας ένα βρέφος, αφού δεν πρόκειται για μικρό έμβρυο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Αστυνομία Λεμεσού.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα