Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

Το «μενού» των καναλιών για τις μέρες των Χριστουγέννων

Ξεχωριστά τηλεοπτικά προγράμματα μας φέρνουν κοντά στη μαγεία των...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Σύλβα Ακρίτα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τη Σύλβα Ακρίτα με ένα μήνυμα στο facebook. Δημοσίευσε φωτογραφία της στο facebook και έγραψε δύο λόγια για να την αποχαιρετήσει.

Αυτό είναι το απόλυτο glow μακιγιάζ για τις γιορτές! Η Σουζάνα Κεγγίτση...

Η λάμψη είναι το απόλυτο στοιχείο των Χριστουγέννων και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το εορταστικό styling αυτών των ημερών.

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του...

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Επιασαν στα Χανιά το «δίδυμο» Ελλήνων κακοποιών

Φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες των Χανίων είχαν γίνει δύο Ελληνες κακοποιοί, οι οποίοι μέσα σε πέντε μήνες είχαν διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες!

Φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες των Χανίων είχαν γίνει δύο Ελληνες κακοποιοί, οι οποίοι μέσα σε πέντε μήνες είχαν διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες! Οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και της Ασφάλειας, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των δύο καταστημάτων που λήστεψε το «δίδυμο» σε διάστημα μόλις δύο ωρών το βράδυ της Κυριακής, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν τα ξημερώματα του εορτασμού των Θεοφανίων.


Οι δράστες, ηλικίας 40 και 35 ετών, είχαν χτυπήσει αρχικά ένα βενζινάδικο στην περιοχή Αγιά, από το οποίο άρπαξαν κέρματα αξίας περίπου 200 ευρώ. Τα χρήματα αυτά φαίνεται ότι δεν τους αρκούσαν και έτσι δύο ώρες αργότερα λήστεψαν και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, από το οποίο αφαίρεσαν 800 ευρώ. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατάσχεσαν μεταξύ άλλων δύο οχήματα που είχαν στην κατοχή τους, 6.344 ευρώ προερχόμενα από τις ληστείες, ένα καλάσνικοφ με 46 φυσίγγια, μία καραμπίνα, δύο μαχαίρια, ένα ξύλινο κλομπ και τέσσερις κουκούλες full face.


Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι οι κακοποιοί είχαν αρχίσει τη δράση τους στις 17 Αυγούστου 2013, όταν άρπαξαν 3.700 ευρώ από ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Τέσσερις ημέρες αργότερα μπούκαραν σε ένα ψιλικατζίδικο αρπάζοντας από τον υπάλληλο 1.120 ευρώ. Οι επόμενες ληστείες έγιναν στις 9, 15 και 19 Δεκεμβρίου 2013, σε βενζινάδικο σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από το οποίο άρπαξαν 388 ευρώ, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, από όπου πήραν 1.500 ευρώ και σε ακόμα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από όπου αφαίρεσαν 2.500 ευρώ.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...
spot_img





Μποζουκια Αθηνα