Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Nations’ Lifesaving Cup 2025, μια διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής που ανέδειξε τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του αθλήματος, αλλά και τη δυναμική παρουσία της ελληνικής αποστολής.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει...

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Διονύσης Ζάχος: Η φωτογράφιση του performer για τις ανάγκες των παραστάσεων στον...

Ο Διονύσης Ζάχος έρχεται με... αέρα «De Grèce» στον...

Το «μενού» των καναλιών για τις μέρες των Χριστουγέννων

Ξεχωριστά τηλεοπτικά προγράμματα μας φέρνουν κοντά στη μαγεία των...

Κατακτήσεις για Ελενα και Σόφη!

Με έμπορο κρεάτων η sexy Παπαβασιλείου, με εργολάβο κηδειών η φίλη της Πασχάλη.

Με άρωμα… Αγίου Βαλεντίνου μπήκε το 2014 για δύο από τα πιο sexy κορίτσια της εγχώριας showbiz. Η Ελενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη είναι ερωτευμένες και η νέα χρονιά τις βρήκε στις αγκαλιές των αγαπημένων τους. Ενας έμπορος κρεάτων και ένας ιδιοκτήτης γραφείου τελετών (οι οποίοι μάλιστα είναι και καλοί φίλοι) κρύβονται πίσω από τα πλατιά χαμόγελα των δύο κοριτσιών, που πέρασαν μαζί τους τις γιορτές στην Αράχοβα.


Ερωτευμένη Ελενα


Η Ελενα Παπαβασιλείου, που είχαμε καιρό να τη δούμε με νέο αμόρε, είναι full in love με τον γοητευτικό 37χρονο Σταμάτη Κώνστα. Ο Σταμάτης εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με το εμπόριο κρεάτων και μάλιστα -σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά- βρίσκεται καθημερινά από τις 4 το πρωί στην αγορά προκειμένου να πιάσει δουλειά και να βγει το… μεροκάματο. Ο 37χρονος έμπορος κρεάτων δουλεύει πολύ, γυμνάζεται, ενώ λατρεύει τα extreme sports. Ηταν συμμαθητής της παρουσιάστριας σε γερμανικό σχολείο της Αθήνας, ενώ η επαφή τους έγινε ξανά μέσω κοινών φίλων (ένας από αυτούς ήταν και ο σύντροφος της Σόφης Πασχάλη). Το ζευγάρι είναι μαζί δύο μήνες και δείχνει απόλυτα και… τρελά ερωτευμένο!


Στα δίχτυα του έρωτα και η Σόφη


Μια αγκαλιά για να… αράξει βρήκε, όμως, και η Σόφη Πασχάλη. Ο νέος σύντροφος της γυμνάστριας διατηρεί μαζί με την οικογένειά του μεγάλο γραφείο κηδειών στη λεωφόρο Μεσογείων.


Πρόκειται για τον Τζίμη Τζενεμπή ο οποίος ασχολείται ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση και, παρά την ιδιαίτερη φύση του επαγγέλματός του, δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη δουλειά. Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια η φίλη της αγαπημένης του Σόφης, Ελενα, του είχε πάρει συνέντευξη για τη στήλη της στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» με θέμα -τι άλλο;- τη φύση της εργασίας του!


Για να… ισορροπεί τα πράγματα, ο Τζίμης ασχολείται και με τη διασκέδαση, αφού έχει υπάρξει συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο bar που διατηρούσε ο παρουσιαστής στο Μαρούσι, καθώς και μέτοχος σε μαγαζί στο Ψυχικό.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...
spot_img





Μποζουκια Αθηνα