Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Nations’ Lifesaving Cup 2025, μια διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής που ανέδειξε τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του αθλήματος, αλλά και τη δυναμική παρουσία της ελληνικής αποστολής.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει...

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Διονύσης Ζάχος: Η φωτογράφιση του performer για τις ανάγκες των παραστάσεων στον...

Ο Διονύσης Ζάχος έρχεται με... αέρα «De Grèce» στον...

«Αντίο» με μεγάλη πίκρα

Λύπη αλλά και «καρφιά» από τον Πάμπλο Γκαρσία που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει στην Ξάνθη.

Παρελθόν και τυπικά από τον ΠΑΟΚ είναι από χθες ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν έκρυψε την πίκρα του φεύγοντας από τα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όπου πήγε χθες για να λύσει το συμβόλαιό του. Επίσης, άφησε αιχμές και δεν αποσαφήνισε εάν θα γυρίσει στην ομάδα το καλοκαίρι. «Είμαι στην τελευταία φάση της καριέρας μου.


Σέβομαι τον κόσμο, αλλά με πολλές θυσίες έχω κερδίσει πολλά στο ποδόσφαιρο και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου πει αν έχει τελειώσει η καριέρα μου. Αυτό πρέπει να είναι δική μου επιλογή. Αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει» τόνισε με έμφαση. Ο 36χρονος μέσος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη για τους επόμενους έξι μήνες, είπε ακόμη ότι έδωσε τα πάντα και ίδρωσε με αίμα τη φανέλα. «O κόσμος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πως ένας Ουρουγουανός ήρθε και ίδρωσε τη φανέλα της ομάδας. Δεν θέλω να μιλήσω για τον προπονητή. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και ευχαριστώ την Ξάνθη που με τίμησε. Θα τιμήσω τη φανέλα της, όπως έκανα και σε όλες τις ομάδες που πήγα» συμπλήρωσε.


Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι «οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος το προσεχές καλοκαίρι. Οπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί ανοιχτές τις πόρτες της για τον εμβληματικό ποδοσφαιριστή που τίμησε τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος».


Ο Γκαρσία, που αγωνίστηκε σε 153 ματς (όλων των διοργανώσεων) με τον ΠΑΟΚ (πέτυχε και 6 γκολ), γνώρισε την αποθέωση από μικρή μερίδα κόσμου που βρέθηκε έξω από το γήπεδο. Την ώρα που αποχωρούσε από την Τούμπα είχε εγκάρδια συζήτηση με τον Λούκας και ένα πολύ σύντομο τετ α τετ με τον Μαντούρο.


– Εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό έμειναν οι Νίνης, Ολίσε, Κωνσταντινίδης, Λόρενς, Χακόμπο και Κίτσιου (τιμωρημένος).



ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...
spot_img



Μποζουκια Αθηνα