Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

«Diastasi» με… βροχή από φλας

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε τη νέα του έκθεση με...

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Nations’ Lifesaving Cup 2025, μια διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής που ανέδειξε τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του αθλήματος, αλλά και τη δυναμική παρουσία της ελληνικής αποστολής.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει...

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Ρίχνει δίχτυα για να πιάσει λαβράκι από την Πάτρα

Μεταγραφικό ταξίδι Νταμπίζα – Σαραβάκου για τον Πλέγα της Παναχαϊκής.

Λαβράκι από την Παναχαϊκή έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Παναθηναϊκός. Το όνομα του είναι Κωνσταντίνος Πλέγας και χθες βρέθηκαν στην Πάτρα για να τον δουν από κοντά ο Νίκος Νταμπίζας και ο Δημήτρης Σαραβάκος έχοντας πάρει τις καλύτερες συστάσεις για το ταλέντο του.


Ο Πλέγας, που δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 17 του χρόνια (είναι γεννημένος 20 Απριλίου του 1997), έγινε πέρσι επαγγελματίας και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Αναστασίου στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο οι δύο ομάδες στην Πάτρα.


Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού, με τεράστιες προοπτικές εξέλιξης και ο Παναθηναϊκός που τον θεωρεί ιδανική περίπτωση, μιας και «χτίζει» νέα ομάδα, προτίθεται να καταθέσει πρόταση στη διοίκηση της Παναχαϊκής για την απόκτησή του προσδοκώντας σε μια λαμπρή επένδυση για το μέλλον. Επίσημα πάντως η πλευρά των «πρασίνων» συσχετίζει το ταξίδι των Νταμπίζα και Σαραβάκου στην Πάτρα με το ενδεχόμενο δανεισμού κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού σε Παναχαϊκή και Καλλιθέα. Εξάλλου μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του δανεισμού από την Ιντερ του ταλαντούχου 19χρονου μέσου Πατρίκ Ολσεν.


Αύριο ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον αγώνα ρεβάνς με τον Ηρακλή Ψαχνών στην πόλη της Εύβοιας έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους «οκτώ» του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω της νίκης 3-0 στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα (Μέντες, Νάνο, Ζέκα, Σίλντενφελντ), αλλά έτσι κι αλλιώς προτίθεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.


Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.
spot_img



Μποζουκια Αθηνα