Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Χορεύουν» τα εκατομμύρια

Η «παρέλαση» κατηγορουμένων από τον ανακριτή για αμαρτωλές συμβάσεις συνεχίζεται.

Εβδομάδα εξελίξεων στη δαιδαλώδη υπόθεση των αμαρτωλών εξοπλιστικών προγραμμάτων ξεκίνησε χθες, καθώς συνεχίζεται η «παρέλαση» κατηγορουμένων από το γραφείο των ανακριτών Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλου για τις μίζες εκατομμυρίων που άλλαξαν χέρια, στο πλαίσιο της υπογραφής και υλοποίησης της σύμβασης των υποβρυχίων. Το κατώφλι των δικαστικών λειτουργών πέρασαν χθες δύο ακόμη κατηγορούμενα πρόσωπα, μετά την έκδοση ενταλμάτων για τη σύλληψή τους.


Πρόκειται για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρη Εμμανουήλ και τον στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου Γιάννη Μπέλτσιο, οι οποίοι φέρεται να έλαβαν «κάτω από το τραπέζι» μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να «ευνοηθεί» η γερμανική εταιρία HDW, η οποία κέρδισε εντέλει τη σύμβαση με τα υποβρύχια.


Τα ονόματα και των δύο έχουν ήδη αναφερθεί σε καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη γερμανική δικογραφία για την υπόθεση των υποβρυχίων. Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ φέρεται να κατονομάζεται ως κεντρικό πρόσωπο, που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην υπογραφή της σύμβασης της HDW με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει από καταθέσεις στελεχών στη Γερμανία, φέρεται να έλαβε μίζες 17.000.000 ευρώ. Το πρώην δεξί χέρι του Ακη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Μπέλτσιος φέρεται να κατονομάστηκε από τον συγκατηγορούμενό του, τον υπάλληλο εφοπλιστικής εταιρίας Μιχάλη Ματαντό, ως παραλήπτης μίζας 1.000.000 ευρώ.


Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν κι έλαβαν από τους ανακριτές προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και παραμένουν κρατούμενοι. Ο Σωτήρης Εμμανουήλ θα περάσει εκ νέου το κατώφλι των δικαστηρίων της Ευελπίδων την Παρασκευή, ενώ ο Γιάννης Μπέλτσιος το Σάββατο.


Την ίδια ώρα, τον δρόμο της επιστροφής προς το ελληνικό Δημόσιο πήραν ακόμη 7.500.000 ευρώ από τις μίζες των εξοπλιστικών! Ο κατηγορούμενος Γιώργος Καμάρης, διαχειριστής της εταιρίας GLAVIS -συμφερόντων Σμπώκου-, επέστρεψε το εν λόγω ποσό σε λογαριασμό υπέρ του Δημοσίου, με την παραδοχή ότι επρόκειτο για χρήματα που του είχε δώσει να διαχειριστεί από παράνομες πληρωμές ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών και επίσης κατηγορούμενος Γιάννης Σμπώκος. Ο Γιώργος Καμάρης έχει ήδη απολογηθεί στους ανακριτές κι έχει αφεθεί ελεύθερος.


NTEMH ΝΤΑΒΑΡΗ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα