Έλυσε τον γάμο του γιατί η σύζυγός του είχε και άλλον άντρα

❱❱ Χώρισε τη γυναίκα που είχε παντρευτεί με θρησκευτική τελετή στην Ελλάδα και με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη …… και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κριθεί… άκυρος ο γάμος τους, επειδή ο πρώτος γάμος της άλλοτε αγαπημένης του δεν είχε λυθεί αμετάκλητα στη χώρα μας! Το Εφετείο Δωδεκανήσου έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του πρώην συζύγου και κήρυξε τον γάμο άκυρο λόγω διγαμίας!
Όπως υποστήριξε στο ακροατήριο ο ενάγων, ο θρησκευτικός γάμος με την πρώην -πλέον- σύζυγό του τελέστηκε στις 20 Ιουλίου του 2014 και την 1η Δεκεμβρίου του ίδιου έτους έγινε και ο πολιτικός στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, για την εναγόμενη αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος, καθώς είχε παντρευτεί και το καλοκαίρι του 1986 στον Πειραιά, ενώ στις αρχές του 1987 είχε ανέβει και τα σκαλιά του δημαρχείου της Νέας Υόρκης με τον πρώτο σύζυγό της.

Κηρύχθηκε άκυρος

Το 2002 ο συγκεκριμένος γάμος λύθηκε με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της αμερικανικής πόλης και επί 12 χρόνια δεν είχαν ασκηθεί ένδικα μέσα κατά της απόφασής του, όπως επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό που εκδόθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 2014 και φέρει την υπογραφή υπαλλήλου του δικαστηρίου της κομητείας Κινγκς της Νέας Υόρκης.

Επίσης, υπάρχει από το 2016 και απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω, που δέχεται εκείνη του αμερικανικού δικαστηρίου.

Πριν από πέντε χρόνια η γυναίκα, θεωρώντας ότι είχε τελειώσει μια για πάντα με το συζυγικό της παρελθόν, αποφάσισε να ξαναφορέσει νυφικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατική», τα ελληνικά δικαστήρια στα οποία προσέφυγε αργότερα ο δεύτερος σύζυγός της κήρυξαν άκυρο τον γάμο, γκρεμίζοντας τα όνειρά της.

Συγκεκριμένα, οι Ελληνες δικαστές έκριναν ότι έπρεπε να προηγηθεί δεδικασμένο στη χώρα μας, ώστε να θεωρηθεί ότι ο γάμος έχει λυθεί αμετάκλητα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ