Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νεαρή υπάλληλος ξενοδοχείου: «Με βίασε συνάδελφός μου»

❱❱ Νεαρή υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη κατήγγειλε ότι την κακοποίησε 35χρονοςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Χαμένη μέσα στους εφιάλτες της βρέθηκε να περιπλανιέται για ώρες στην εθνική οδό σε άθλια κατάσταση μια 23χρονη κοπέλα από την Κρήτη, που κατήγγειλε πως έζησε τη χειρότερη νύχτα της ζωής της στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται στη Χερσόνησο, καθώς έπεσε θύμα άγριου βιασμού από συνάδελφό της.

Την υπόθεση χειρίζονται με μεγάλη προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου. 

Η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος ισχυρίστηκε ότι στις 7.20 το πρωί της Τρίτης ο 35χρονος είχε απομακρυνθεί από τον χώρο του ξενοδοχείου και εκείνη τον αναζήτησε για να τον ρωτήσει κάτι.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο άντρας -με καταγωγή από την Αθήνα- εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το σημείο όπου τον συνάντησε ήταν ερημικό και αρκετά μακριά από το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να της επιτεθεί αιφνιδιάζοντάς την και να τη σύρει σε κοντινή αγροτική έκταση, όπου την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή, παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με την καταγγελία, την εγκατέλειψε αβοήθητη, με αποτέλεσμα εκείνη να βγει στον δρόμο σε κακή κατάσταση και να περπατάει με σκισμένα ρούχα, έχοντας μώλωπες και εκδορές σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων, ήταν λίγο πριν από τις 11.00 τη νύχτα όταν είδαν την 23χρονη να βαδίζει τρεκλίζοντας στην εθνική και προσπαθούσαν να την αποφύγουν, καθώς έμπαινε στο οδόστρωμα, με κίνδυνο να παρασυρθεί.

Κάποιοι σταμάτησαν για να της προσφέρουν βοήθεια και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και τη μετέφεραν στο αστυνομικό μέγαρο.

Σύμφωνα με πηγές της «Espresso», δεν μιλούσε και έδειχνε να βρίσκεται στον κόσμο της. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να της αποσπάσουν πληροφορίες, εκείνη εξακολουθούσε να κρατάει το στόμα της κλειστό.

Όταν την πήγαν στο σπίτι της, η 23χρονη φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της και τον αδελφό της τι της είχε συμβεί, λέγοντας ότι ο 35χρονος τη βίασε χωρίς να χρησιμοποιήσει καν προφυλακτικό και πως το γενετικό του υλικό βρίσκεται στα χώματα του χωραφιού όπου τη βίασε. Οι δύο συγγενείς της πήγαν «γραμμή» στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας έστησαν χθες το πρωί καρτέρι στο ξενοδοχείο για να συλλάβουν τον φερόμενο ως βιαστή. Οταν τον είδαν να πηγαίνει να πιάσει δουλειά, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στον ιατροδικαστή

Ο ίδιος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ουδέποτε πλησίασε την 23χρονη, πόσω μάλλον ότι τη βίασε, ενώ έγινε γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες πριν από το περιστατικό η κοπέλα συμπεριφερόταν περίεργα, γεγονός που είχε προξενήσει εντύπωση στα άτομα από το εργασιακό περιβάλλον της και όχι μόνο.

Όπως και να έχει, η 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της, ενώ θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως επιβάλλεται σε ανάλογες περιπτώσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι έπεσε θύμα βιασμού.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...