Παραδόθηκε ο… πιστολέρο που πυροβόλησε το πούλμαν

❱❱ Χθες το πρωί παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών ο 44χρονος που …… αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας, όταν πυροβόλησε το πούλμαν ενός συναδέλφου του στην περιοχή του «Κάραβελ».

Ο δράστης, που είναι και αυτός οδηγός πούλμαν, προσήλθε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Γλύκα και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον αναζητούσαν μετά την κατάθεση που έδωσε το παρ’ ολίγον θύμα, το οποίο τον κατονόμασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει το όχημα του συναδέλφου του επειδή έχουν προσωπικές και οικονομικές διαφορές εδώ και δυο χρόνια, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εντάσεις μεταξύ τους.

Ο 44χρονος πρόσθεσε ότι, πριν από μερικούς μήνες, ο συνάδελφός του μαζί με έναν φίλο του τον είχαν ξυλοκοπήσει και είχε καταλήξει στο νοσοκομείο, ενώ πριν από μερικές ημέρες προσπάθησε να πατήσει τον σκύλο του με το αυτοκίνητό του!

Για το επεισόδιο στο «Κάραβελ» ο 44χρονος ισχυρίστηκε ότι περνούσε τυχαία και, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τον συνάδελφό του με τον οποίο έχουν διαφορές, «θόλωσε» καθώς θυμήθηκε όσα υποστηρίζει ότι έχει τραβήξει από αυτόν.

Έτσι, έβγαλε ένα δίκαννο που είχε στο αυτοκίνητό του επειδή το είχε πάει για επισκευή και πυροβόλησε δύο φορές στην πόρτα και στο σασί του πούλμαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...