Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Ροτβάιλερ κατασπάραξε βρέφος!

❱❱ Όρμησε στην κούνια και δάγκωσε με μανία το μόλις δύο μηνών κοριτσάκιΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Φρικιαστικό θάνατο βρήκε στα πανίσχυρα σαγόνια του σκύλου ράτσας ροτβάιλερ της οικογένειάς του ένα κοριτσάκι μόλις δυο μηνών στα Γλυκά Νερά, όταν το μεγαλόσωμο τετράποδο αγρίεψε ξαφνικά, πήδησε στην κούνια του και το κατασπάραξε δαγκώνοντάς το σε όλο του το κορμάκι!

Τρέμοντας από το σοκ, η μητέρα μετέφερε άμεσα το αιμόφυρτο βρέφος στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Ακόμη και οι γιατροί στο Παίδων Πεντέλης που εξέτασαν το άτυχο κοριτσάκι και διαπίστωσαν απλώς ότι ήταν νεκρό ένιωσαν φρίκη από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν. Οπως εκτιμούν, ο θάνατος του άτυχου μωρού ήταν ακαριαίος, καθώς υπέστη πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα και τον λαιμό του από τις δαγκωματιές!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαγριώθηκε το ροτβάιλερ παραμένουν άγνωστες… Το ογκώδες σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπως είπαν οι γείτονες στους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα μετά το τραγικό συμβάν.

Όμως, άγνωστο πώς, μπήκε στο διαμέρισμα και αμέσως όρμησε στην κούνια όπου ήταν ξαπλωμένο το βρέφος και άρχισε να το κατασπαράζει με μανία.

4894657

Η μητέρα του μωρού, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην κουζίνα, έτρεξε έντρομη στο σαλόνι όπου αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και άρχισε να χτύπα στο κεφάλι το εξαγριωμένο ροτβάιλερ, προσπαθώντας να σώσει το παιδί της από τα κοφτερά δόντια του.

Όταν κατάφερε να του το αποσπάσει και να κλείσει τον μεγαλόσωμο σκύλο στο μπαλκόνι, μετέφερε αμέσως το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

«Ακούσαμε γαβγίσματα και για λίγα δευτερόλεπτα κλάμα μωρού και τις σπαραχτικές κραυγές της μητέρας. Αμέσως μετά είδα τη γειτόνισσα να μπαίνει στο αυτοκίνητό της κρατώντας στην αγκαλιά της το μωράκι μέσα στα αίματα» είπε γείτονας της οικογένειας, που έτρεξε να δει τι συνέβαινε.

Παραμέληση ανηλίκου

Η τραγική μητέρα πέρασε όλη την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας υποβασταζόμενη και με την επιτήρηση ειδικού ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., καθώς είχε υποστεί ισχυρό νευρικό κλονισμό. Λιποθυμούσε συνεχώς και όταν συνερχόταν ούρλιαζε «το παιδί μου, το παιδί μου»!

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου που επέφερε τον θάνατο, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη όπως αναμενόταν. Σοκαρισμένος και κάτω από ιατρική παρακολούθηση είναι και ο πατέρας του άτυχου μωρού, ο οποίος έλειπε στην εργασία του την ώρα του περιστατικού.

Οι γονείς του βρέφους, που έχουν άλλα δυο αγοράκια, είχαν μαζί τους τον μεγαλόσωμο σκύλο όταν μετακόμισαν στο διαμέρισμα της οδού Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, οι γείτονες λένε ότι φαινόταν φιλικός και έβγαινε βόλτα μαζί με τα δυο μεγαλύτερα αγοράκια, ενώ η οικογένεια συνήθιζε να τον παίρνει μαζί της σε εκδρομές με το αυτοκίνητο.

mama main1

Ξύπνησαν μνήμες απο τον φρικιαστικό θάνατο του 5χρονου το Πάσχα του 2016 

Πολλά είναι τα περιστατικά με παιδιά που έχουν χάσει με ανατριχιαστικό τρόπο τη ζωή τους ή έχουν υποστεί σοβαρότατα τραύματα από επιθέσεις σκυλιών, συνήθως ράτσας πίτμπουλ ή ροτβάιλερ, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις ανήκαν στη δική τους ή σε φιλική οικογένεια.

Το πιο φρικιαστικό συμβάν, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε συμβεί την Κυριακή του Πάσχα του 2016 στην Κοζάνη, όταν τα δύο ροτβάιλερ του γείτονα μιας οικογένειας έσπασαν την περίφραξη και επιτέθηκαν σε 5χρονο αγόρι, το οποίο κατασπάραξαν κυριολεκτικά.

Αυτόπτης μάρτυρας

Όπως είχε περιγράψει τότε ένας αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας, από τη μανία τους τα δύο εξαγριωμένα σκυλιά πετούσαν στον αέρα το άτυχο αγοράκι!

Ένα παρόμοιο σοβαρό περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2018 στη Ναυπακτία, όταν το πίτμπουλ μιας οικογένειας άρπαξε από το μάγουλο βρέφος μόλις 10 μηνών και το δάγκωνε στο κεφάλι τραυματίζοντάς το σοβαρά.

Οι γονείς του παιδιού κατάφεραν τότε να πιέσουν το κεφάλι και τον λαιμό του σκύλου για να «ξεκλειδώσει» τα σαγόνια του και να απελευθερώσουν το μωράκι από τα δόντια του!

dsfdfdf 0

offer


{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...