Στο «Χαμόγελο» η μικρή Μαρία μέχρι νεωτέρας

Υπο την κηδεμονία του Χαμόγελου του Παιδιού θα παραμείνει -ώσπου να εκδοθεί οριστική απόφαση για την τύχη της- η μικρή Μαρία που είχε βρεθεί σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα Λάρισας τον περασμένο Οκτώβριο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Υπο την κηδεμονία του Χαμόγελου του Παιδιού θα παραμείνει -ώσπου να εκδοθεί οριστική απόφαση για την τύχη της- η μικρή Μαρία που είχε βρεθεί σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα Λάρισας τον περασμένο Οκτώβριο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Χθες συζητήθηκε στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το ζήτημα της επιμέλειας του κατάξανθου κοριτσιού, την οποία είχε αναθέσει προσωρινά στον σύλλογο η Εισαγγελία μετά την προφυλάκιση των Αθίγγανων «γονιών» της.

Η σχετική απόφαση για την οριστική ανάθεση της επιμέλειας στο Χαμόγελο του Παιδιού, προκειμένου στη συνέχεια να έχει τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον της μικρής, αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πάντως ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο Αθίγγανων δεν παρέστησαν στη διαδικασία, καθώς θεωρούν το θέμα τυπικό και διαδικαστικό, αφού οι πελάτες τους παραμένουν προφυλακισμένοι (ο άνδρας κρατείται στις φυλακές Λάρισας και η γυναίκα στο γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού).

Και οι δύο ωστόσο έχουν υποβάλει εκ νέου αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, η οποία αναμένεται να εξεταστεί, με την υπεράσπισή τους να υπογραμμίζει ότι από την εξέλιξη της υπόθεσης δεν προέκυψε θέμα υφαρπαγής του παιδιού. Οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας πάντως αποδείχτηκε έπειτα από εξέταση DNA ότι είναι ένα ζεύγος Βούλγαρων Ρομά, ο Ατάνας Ρούσεφ και η Σάσα Ρούσεβα.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα να πούλησε την κόρη της στους Ελληνες Ρομά, αν και η ίδια αρνείται κάτι τέτοιο, ισχυριζόμενη ότι την έδωσε στο ζευγάρι στα Φάρσαλα όταν ζούσε στην Ελλάδα, επειδή δεν είχε χρήματα να το μεγαλώσει.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.