Κάτοικος Τούμπας και με τη… βούλα ο Μάρτενς

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Βέλγου για 2,5 χρόνια.

Την οριστική συμφωνία με την Αλκμααρ για την απόκτηση του Μάαρτεν Μάρτενς γνωστοποίησε χθες βράδυ η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. «Ο 29χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς» τονίζει η σχετική ανακοίνωση.


«Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες, θέλει να κερδίσει τίτλους και ανυπομονώ να τον βοηθήσω. Ηταν εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκάθαρο πως θα ερχόμουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά για εμένα ήταν σημαντικό να κλείσει η μεταγραφή από τώρα» υπογράμμισε το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ στις πρώτες του δηλώσεις.


Οπως εξήγησε, στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι. Κάτι στο οποίο ποντάρει ο Χουμπ Στέφενς που θεωρεί τον Βέλγο «εργαλείο» στη μεσαία γραμμή και ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό. Νωρίτερα, ο πατέρας του Μάρτενς είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τη συμφωνία των δύο ομάδων λέγοντας ότι ο γιος του ετοιμάζει τις βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη.


Αντίθετα, όπως αναφέρουν άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», δεν υπάρχει πρόταση 2.000.000 ευρώ στη Φούλαμ για την απόκτηση του Μπερμπάτοφ (όπως έγραψε χθες σερβική ιστοσελίδα). Επίσης, για δυσκολίες στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του επιθετικού Γέλε Φόσεν από την Γκενκ κάνει λόγο βελγικό δημοσίευμα. Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ευρωπαϊκό «μέταλλο» εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο διεθνής φορ υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η Μπενφίκα έχει προβάδισμα εν όψει των αναμετρήσεων για το Γιουρόπα Λιγκ.


ΧΡ. ΤΕΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.