Περιμένουν τον Ολυμπιακό!

Ο Λούκας παραδέχτηκε ότι στον ΠΑΟΚ «ανυπομονούν» για την αναμέτρηση στην Τούμπα με τους «ερυθρολεύκους».


Το Κύπελλο είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο Λούκας Πέρεθ με δηλώσεις του στη mundodeportivo.com. Οπως εξήγησε ο Ισπανός, είναι το τρόπαιο που μπορούν να παλέψουν περισσότερο. Ωστόσο δεν πρόκειται να παραμελήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. «Στον δεύτερο γύρο έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Είχαμε χάσει με 4-0 εκτός έδρας και ανυπομονώ για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει τέτοια διαφορά όπως στο ματς του πρώτου γύρου και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε» συμπλήρωσε. Αναφορικά με την κατάσταση που συνάντησε στον «Δικέφαλο του Βορρά», είπε ότι «είναι η πιο επαγγελματική ομάδα που έχω γνωρίσει ποτέ».


Το τελευταίο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μάαρτεν Μάρτενς, αναμενόταν αργά χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο φάκελος με τα μεταγραφικά δεν έχει κλείσει, αφού οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις επαφές για να βρουν μια καλή περίπτωση επιθετικού. Διέρρευσε το όνομα του Τσιπριάν Μαρικά, αλλά ο Ρουμάνος της Χετάφε υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στο ισπανικό πρωτάθλημα.


Χθες ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Εκτός έμειναν οι Σκόνδρας, Χακόμπο, Ολίσε, Κατσικάς, Νίνης, Λόπεθ και Κωνσταντινίδης. Στη Νέα Σμύρνη ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα έχει τελικά τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, έπειτα από σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μη μεταβούν στο γήπεδο.


Χ. ΤΕΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.