Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ο Ευσταθίου θυμήθηκε νέες μίζες και ονόματα στα εξοπλιστικά

Νέες μίζες, που έδωσε ως εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας ATLAS, φέρεται να… θυμήθηκε ο κατηγορούμενος Παναγιώτης Ευσταθίου δύο εβδομάδες μετά την πρώτη απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή.

Νέες μίζες, που έδωσε ως εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας ATLAS, φέρεται να… θυμήθηκε ο κατηγορούμενος Παναγιώτης Ευσταθίου δύο εβδομάδες μετά την πρώτη απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή.


Ο 83χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει πάλι το ενδεχόμενο της προφυλάκισης, μετά την άσκηση έφεσης από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Μανώλη Ρασιδάκη κατά του βουλεύματος του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με το οποίο αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, προτίθεται τώρα να «δώσει» νέα ονόματα προσώπων που έλαβαν μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που διαχειρίστηκε.


Στα συμπληρωματικά στοιχεία που θα υποβάλει ο υπέργηρος μεσάζων περιλαμβάνονται κινήσεις από «τροφοδότη» τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, μέσω του οποίου κατέληξαν σε λογαριασμό στο Λονδίνο και οι καταθέσεις ύψους 18.000.000 ευρώ που έχουν εντοπίσει οι Αρχές. Πάντως από τη μνήμη του κατηγορουμένου δεν φέρονται να… ανασύρονται -μέχρι στιγμής- πολιτικά πρόσωπα, πλην δύο εταιρειών που η μία φέρεται να συνδέεται με τον Γιάννη Σμπώκο και η άλλη με τον κουμπάρο του Ακη Τσοχατζόπουλου Παύλο Νικολαΐδη.


Το κατώφλι του ανακριτή Διαφθοράς αναμένεται να περάσει σήμερα ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ, ενώ το Σάββατο θα απολογηθεί ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου Ιωάννης Μπέλτσιος. Και οι δύο συνελήφθησαν με εντάλματα, καθώς ο Εμμανουήλ φέρεται να έλαβε μίζα ύψους 17.000.000 ευρώ, ενώ ο Μπέλτσιος φέρεται να διακίνησε μαζί με δύο αλλοδαπούς και τρεις Ελληνες μίζες που υπερβαίνουν τα 65.000.000 ευρώ στην υπόθεση των υποβρυχίων.


Την ίδια ώρα συνελήφθη για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί μετά την απολογία του στον ανακριτή για τα υποβρύχια ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος. Του είχε επιβληθεί χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα