Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

«Diastasi» με… βροχή από φλας

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε τη νέα του έκθεση με...

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Nations’ Lifesaving Cup 2025, μια διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής που ανέδειξε τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του αθλήματος, αλλά και τη δυναμική παρουσία της ελληνικής αποστολής.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει...

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Καρβέλας – Κονταρός σήκωσαν τις κούπες

Ο Ερμής Ζωνιανών βράβευσε τον εμπνευστή του ύμνου τους αλλά και τον άνθρωπο που τον ερμήνευσε.

«Ερμής, Ερμής, της Ελλάδας να τος ο πρωταθλητής!» Με τον ύμνο της ομάδας του Ερμή Ζωνιανών να ακούγεται στη διαπασών και θερμά χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι φίλοι της κρητικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια στη χοροεσπερίδα τους. Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό κρητικό κέντρο στην Αθήνα (αφού η ομάδα έπαιζε χθες με την ΑΕΚ και τελικά ηττήθηκε 3-0) ο γνωστός συνθέτης τιμήθηκε μαζί με τον Μανώλη Κονταρό για την ύμνο της ομάδας, που τον έγραψε ο ίδιος και ερμηνεύει ο αγαπημένος καλλιτέχνης.


Ο Νίκος Καρβέλας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια, που είναι φαν της κρητικής μουσικής, με το που μπήκε στο μαγαζί έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, καθώς οι παρευρισκόμενοι μόνο στα χέρια που δεν τον σήκωσαν για να του δείξουν την αγάπη τους. Εκείνος, με τη σειρά του, τους ευχαρίστησε με ένα πλατύ χαμόγελο και κάθισε στο τραπέζι του για να παραλάβει λίγο αργότερα -από τα χέρια του προέδρου της ομάδας Γιάννη Κάββαλου- ένα επίχρυσο αγαλματίδιο που απεικονίζει έναν ποδοσφαιριστή. Ενα τέτοιο τρόπαιο έλαβε στη συνέχεια και ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος έχει «ντύσει» με τη φωνή του τον ύμνο του Ερμή Ζωνιανών.


Ακολούθησε μεγάλο κρητικό γλέντι, το οποίο διήρκεσε μέχρι τις 7.00 το πρωί (!) της επομένης. Θα πρέπει να πούμε ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φανατικούς οπαδούς και φίλους της ομάδας, οι οποίοι έδειχναν με κάθε τρόπο την αγάπη τους στις μαντινάδες, αλλά και στην κρητική μουσική και παράδοση γενικότερα. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι χοροί από το συγκρότημα του Αμαρουσίου, οι χορευτές του οποίου χόρεψαν με μεγάλη ζωντάνια και χειροκροτήθηκαν θερμά.


«Η εκδήλωση είχε τόσο μεγάλη προσέλευση που δυστυχώς κάποιοι έμειναν απέξω. Σκεφτόμαστε να τη διοργανώνουμε κάθε χρόνο στην Αθήνα, όπου υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι των Ζωνιανών» είπε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κάββαλος μιλώντας στην «Espresso» και μάλιστα ευχαρίστησε τον Νίκο Καρβέλα και τον Μανώλη Κονταρό, που έβαλαν την ψυχή τους για να φτιάξουν τον πολύ ωραίο ύμνο του Ερμή.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...
spot_img



Μποζουκια Αθηνα