Γιορτή για την μπουλντόζα

Επιασε δουλειά το μηχάνημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με φιλάθλους, παίκτες και παράγοντες να ονειρεύονται (από τώρα) την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.


Η πρώτη μπουλντόζα εμφανίστηκε χθες το πρωί στον χώρο του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσε φρενίτιδα στον κόσμο και στην οικογένεια του «Δικεφάλου»!


Αρκούσε το μούγκρισμα της μηχανής της για να επικρατήσει πανδαιμόνιο στα blogs και τα social media από το παραλήρημα ενθουσιασμού των φίλων της Ενωσης. Αλλωστε και ο Νίκος Στράτος, που ήταν από το πρωί εκεί και επέβλεπε τις εργασίες που άρχισαν, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τις εξελίξεις:


«Είναι το πρώτο βήμα για να έχουμε γήπεδο στο τέλος του 2015. Είναι μελέτη για το υπέδαφος και για γεώτρηση που θέλουμε να κάνουμε. Το ζήτησαν οι μελετητές και θα είμαστε εδώ τρεις – τέσσερις ημέρες για να πάρουμε χώμα και εν συνεχεία προχωράμε στις οριστικές μελέτες. Πράγματι ξεκινάμε σήμερα για να τελειώσουμε στο τέλος του 2015 το γήπεδο, όπως έχει πει ο κ. Μελισσανίδης. Είμαι πολύ συγκινημένος, όπως είναι και όλοι οι ενωσίτες» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του στελέχους της Δικέφαλος 1924, το οποίο εκτόξευσε στα ύψη τον ενθουσιασμό.


Οι ειδήσεις αυτές αναπαράχθηκαν σε χρόνο ρεκόρ το πρωί στο διαδίκτυο και ο κόσμος άρχισε να συρρέει στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Τσιμπήστε μας να είμαστε σίγουροι ότι δεν κοιμόμαστε και είναι αλήθεια» ήταν σχόλιο οργανωμένου οπαδού που έδωσε το «παρών» στις εργασίες, με τον οδηγό της μπουλντόζας να κλέβει την παράσταση (φορούσε φόρμα της ΑΕΚ) και να αποθεώνεται από σχεδόν 100 συγκεντρωμένους! «Σήμερα ήταν μόνο η αρχή» η ατάκα του όταν τελείωσε την εργασία του γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, με ακόμα έναν οπαδό να του φωνάζει: «Αύριο να πιάσεις δουλειά πρωί πρωί, μη χάνουμε καθόλου χρόνο»!


Ενθουσιασμένοι ήταν και οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», με τον Τρύφωνα Καζβιρόπουλο να ποστάρει στο facebook: «Γήπ-εδω καλημέραααα» (!) και να δέχεται βροχή τα likes! Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός βρέθηκε και στη Νέα Φιλαδέλφεια συμμετέχοντας στη γιορτή των οπαδών!


Στον γενικότερο παροξυσμό της ημέρας υπήρξε και λίγη ένταση. Ο φύλακας του άλσους διαμαρτυρήθηκε επειδή η μπουλντόζα χρειάστηκε να ρίξει ένα μέρος του τοίχου της περίφραξης και είπε στον Νίκο Στράτο «ο χώρος θα γίνει ξέφραγο αμπέλι»! Τον καθησύχασε όμως ο εκπρόσωπος της Δικέφαλος 1924, καθώς του υποσχέθηκε ότι η ΑΕΚ θα βάλει φύλακα!


Οσο για τις εργασίες; Εχουν να κάνουν με την περιβαλλοντική μελέτη που πρέπει να κατατεθεί για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έγκριση της άδειας.


Σιγουριά για την απόκτηση (και) του Αραβίδη


Στην ΑΕΚ θεωρούν δεδομένη και τη μετακίνηση του Χρήστου Αραβίδη στα Σπάτα το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις με τον επιθετικό του Πανιωνίου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, βρίσκονται σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο και πλέον φαντάζει απίθανο να χαλάσει κάτι μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι αξιοσημείωτο ότι η περίπτωσή του αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη!


Αισιοδοξία για αίσιο τέλος στις συζητήσεις επικρατεί και για άλλους δύο ποδοσφαιριστές από την πλατεία. Ο λόγος για τον Γιάννη Ανέστη, που το ρεπορτάζ επιμένει ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον «Δικέφαλο», και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, με την πλευρά του οποίου ο Λυμπερόπουλος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.


Επίσης χθες επανήλθε στο προσκήνιο και το όνομα του Νίκου Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα. Η περίπτωσή του όμως δεν είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2016 και θα πρέπει να πληρωθεί ρήτρα ύψους 300.000 ευρώ για να μετακομίσει στα Σπάτα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!