Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Φλερτ με Εσκουντέ

Ο 34χρονος Γάλλος βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο Ζουλιέν Εσκουντέ φέρεται ότι είναι ένας από τους «εκλεκτούς». Ο ατζέντης του 34χρονου Γάλλου μπορεί να μην επιβεβαιώνει ότι έχει δεχτεί κρούση για τον πελάτη του από τους Πειραιώτες, ωστόσο, όπως ανέφερε και το sport24.gr, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στο λιμάνι, εφόσον η Μπεσίκτας αποκτήσει τον Λέσκοτ, για τον οποίο κινείται τις τελευταίες ώρες.


Ο Εσκουντέ, με τον οποίο ο Μίτσελ έχει συνεργαστεί στη Σεβίλη, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Σλάβεν Μπίλιτς βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από τον τουρκικό σύλλογο στους νταμπλούχους Ελλάδας, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι. Από κει και πέρα, στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται από την ισπανική αγορά οι Μποτία (Ελτσε), Φιγουέρας (Μπέτις), Ράφα (Χετάφε) και από τη γαλλική οι Πεϊτσίνοβιτς (Νις), Σκιλασί (Μπαστιά), Μενσά (Εβιάν). Στα υπόψη βρίσκεται και ο Νικολάς Μπουρντίσο της Ρόμα.


Σε ό,τι αφορά τον αποψινό (20.00, OTE Sport 4) επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Εξάλλου το σκορ (4-0) του πρώτου παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη επιτρέπει στον Μίτσελ να ξεκουράσει βασικά του «όπλα». Ο Ισπανός κόουτς άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Μανιάτη, Σαβιόλα, Σάμαρη, Μανωλά, Τόρες (ανέτοιμος) καθώς και τους τραυματίες Σιόβα και Ολαϊτάν. Η πιθανή ενδεκάδα: Μέγερι, Σαλίνο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ, Βάις, Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Πελέ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα