Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025

Δυναμικό comeback Μαρίας Μπακοδήμου με «Αδύναμο κρίκο»

Η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στην τηλεόραση με τηλεπαιχνίδι. Θα παρουσιάζει τον «Πιο αδύναμο κρίκο».

Στην κορυφή το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης για το έτος 2025, καθώς ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του.

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Τα νυχτοπερπατήματα του Απόστολου Γκλέτσου με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα

Ο Απόστολος Γκλέτσος διανύει μία ωραία φάση στη ζωή του και αυτό δεν κρύβεται.

Είμαι τρελός για τη Δούκισσα

Ο συμφοιτητής της Στέλιος Κονίλο δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένος και… κουρελιάζει την όμορφη παρουσιάστρια μέσω facebook.

Σε ψάχνω πολύ καιρό να σου τα πω από κοντά, αλλά αφού δεν τα κατάφερα, αναγκάζομαι να εκφραστώ δημόσια, απέρριψες κι όλα τα αιτήματά μου στο facebook, δεν μου άφησες περιθώριο… Ο αθεράπευτα ερωτευμένος συμφοιτητής της Δούκισσας Νομικού, Στέλιος Κονίλο, κάνει τα πάντα για να γνωρίσει την πρώην Σταρ Ελλάς. Μέσα από βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο και έκανε σε λίγα 24ωρα τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός εκφράζει τα αισθήματά του για εκείνην, σε σημείο να την… κατηγορεί για το γεγονός ότι δεν βγαίνει πλέον από το σπίτι του, αφού εκείνη αποφοίτησε και δεν τη βλέπει πια.

Ο 20χρονος φοιτητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της ΑΣΟΕΕ μίλησε στην «Espresso» για την απόφαση να… κουρελιάσει τη Δούκισσα (όπως είναι ο τίτλος του βίντεο), με την οποία πηγαίνουν στην ίδια σχολή, προκειμένου να εκφράσει έτσι τον ανεκπλήρωτο έρωτά του για εκείνην. «Γενικά μου αρέσει να κουρελιάζω διάφορα θέματα. Είτε τα αγαπάω είτε τα σιχαίνομαι» μας λέει ο Στέλιος, ο οποίος στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένος με τη Δούκισσα, μας απαντάει με ένα «ίσως»!

Πώς αντέδρασε στο μεταξύ η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars 4» βλέποντας το βίντεο; Αν και έγραψε στη σελίδα της στο facebook ότι θέλει να τον γνωρίσει, δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια κίνηση. «Αν ήθελε, θα επικοινωνούσε μαζί μου. Εχουν περάσει τόσες ημέρες κι ακόμη τίποτα. Μάλλον δεν θέλει. Δούκισσα, αν διαβάσεις τη συνέντευξη, στείλε επιτέλους μία απάντηση, κάνε το πρώτο βήμα εσύ» αναφέρει στην… έκκλησή του ο 20χρονος.

Τόσο καιρό πάντως στην ΑΣΟΕΕ, ο Στέλιος δεν μπόρεσε να την πλησιάσει. «Εκτός του ότι είμαι ντροπαλός, δεν την έβρισκα συχνά στη σχολή. Δύο τρεις φορές την είδα να περνάει βιαστικά και δίστασα. Τώρα, απ’ ό,τι άκουσα, δεν έρχεται πια, γιατί τελείωσε με τα μαθήματα». Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το φιλμάκι του Στέλιου έχει και κάποια… πικάντικα σημεία, τα οποία εκείνος δεν δίστασε να συμπεριλάβει. «Δεν φοβήθηκα τίποτα, απλά εξέφρασα όσα ένιωθα» απαντάει.

Η κουβέντα φτάνει και στον πρώην σύντροφο της Δούκισσας, τον Χρήστο Χολίδη. Πώς σχολιάζει ο Στέλιος το πρώην ζευγάρι; «Δεν ακούω Χρήστο Χολίδη, οπότε ρωτάς λάθος άτομο. Με εμένα πάντως η Δούκισσα ταιριάζει περισσότερο, είμαι πιο alternative από τον Χολίδη». Πάντως σε περίπτωση που το μοντέλο τον πλησιάσει, μάλλον θα έχουμε… θέμα. «Αν έχω όρεξη για πλάκα, μπορεί να προσπαθήσω ακόμη και να τη φιλήσω, αν όχι, μπορεί να μην της μιλήσω καν» λέει. «Μπορεί να τη σνομπάρω κιόλας είναι η αλήθεια. Οχι πως θα μου μιλούσε ποτέ η Δούκισσα. Είμαστε δυο διαφορετικοί… κόσμοι».

Ραντεβού για ρακόμελο και Μαλαματίνα

Σε ένα… παράλληλο σύμπαν, αν οι δυο τους έβγαιναν ραντεβού, πού θα πήγαιναν άραγε; «Θα την πάω για ρακόμελο στου Ψυρρή και μετά θα πάρουμε δύο Μαλαματίνες και θα κάτσουμε στα βραχάκια στην Πλάκα. Θα γοητευτεί από την απλότητα». Δεν είμαστε σίγουροι αν η Δούκισσα θα έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό της…

«Δεν φτάνει που θα την κεράσω κιόλας» λέει ο Στέλιος, ο οποίος μάλλον θα πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικός απέναντι στους επίδοξους μνηστήρες. «Εγώ δεν θα αλλάξω τη μέθοδο. Δεν θα ξόδευα λεφτά για κάτι ακριβότερο πάντως, θα προτιμούσα να έπαιρνα κάτι για την κάμερά μου ή για τον υπολογιστή. Camera Vs Δούκισσας: Camera wins»!

Ο Στέλιος περιμένει πώς και πώς την ορκωμοσία, καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά από κοντά την… αγάπη του, όπως την αποκαλεί. Εκεί άλλωστε την προτιμά, στη σχολή, ούτε στην τηλεόραση, ούτε στις πασαρέλες. «Δούκισσα, άσε τα φώτα και το glamour και έλα να σπουδάσουμε παρέα» είναι το μήνυμα που της στέλνει.

Info: Ο Στέλιος φτιάχνει μόνος του τα βίντεο, τη μουσική παραγωγή την κάνει ο Razdoll, σε αυτά όμως που έχουν «τραγούδι». Τα 3D animation επιμελείται o Βασίλης Τσαντίλας. Τα βίντεο ανεβαίνουν στο κανάλι του Στέλιου στο YouTube «HumourEnterprise».

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει στο μωρό της

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...
spot_img



Μποζουκια Αθηνα