Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Οι ύμνοι του Αδωνη στην πολιτική Μέρκελ

Συνέντευξη του υπουργού σε γερμανικό περιοδικό.

Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις ανταλλάσσουν μέσω γερμανικού περιοδικού ο επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ και ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης (φωτό), μόνο που ο δεύτερος υπερασπίζεται ένθερμα τις πολιτικές του Βερολίνου και αποδίδει σε… θεωρίες συνωμοσίας την κριτική που ασκείται στις μεταρρυθμίσεις του. Αυτό το… λιβάνισμα του υπουργού στη Γερμανία και την πολιτική της, που βλέπει μόνο αριθμούς και όχι ανθρώπους, σίγουρα δεν αρέσει στην πλειονότητα των Ελλήνων.

Ως «θεωρίες συνωμοσίας» απορρίπτει ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης την κριτική πως η Γερμανία θέλει να «κάνει αποικία της την Ελλάδα» με δηλώσεις του σε εκτενές ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού «Capital» για την κατάσταση στη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε από το γερμανικό περιοδικό για ρεπορτάζ που ασχολείται με τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο του οποίου συνομίλησε και με τον επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Ο Αδωνις, γράφει το περιοδικό, υπερασπίζεται τους Γερμανούς ενώπιον της κριτικής που δέχονται στην Ελλάδα. «Οι θεωρίες συνωμοσίας πως οι Γερμανοί θέλουν να μας κάνουν αποικία τους είναι ανοησίες» είπε ο υπουργός στο «Capital».

Αναγνωρίζοντας πως ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων έχει βρει αντιστάσεις, ο Αδωνις Γεωργιάδης λέει ότι «τώρα όμως ακόμη και δημόσιοι υπάλληλοι που ψηφίζουν ακραία αριστερά κόμματα καταλαβαίνουν ότι η Task Force θέλει να βοηθήσει».

Στο ίδιο αφιέρωμα ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ, επαινεί το έργο της κυβέρνησης Σαμαρά και εξαίρει συγκεκριμένα τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία υπό τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο επικεφαλής της Task Force παραδέχεται ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις χρειάζονται χρόνο, προσθέτει όμως ότι η πρόοδος στην Ελλάδα είναι εν μέρει «εντυπωσιακή», κυρίως στον χώρο της υγείας. Τονίζει, ωστόσο, ότι απαιτούνται κι άλλες μεταρρυθμίσεις, όπως είναι ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης.

Στο ίδιο αφιέρωμα (10 σελίδων) μιλάει και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Δημήτριος Βαρτζόπουλος, ο οποίος τονίζει την απαίτηση της κυβέρνησης για τερματισμό των τακτικών ελέγχων από την τρόικα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα