Αγγελία έβαλε το Μπάκιγχαμ για καμαριέρα της Ελισάβετ

Θα έχει μισθό 1.200 ευρώ τον μήνα, με δωρεάν φαγητό και διαμονή στα ανάκτορα.

Ο μισθός δεν είναι «βασιλικός», ωστόσο, αν λάβει κανείς υπόψη του τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι κι άσχημος, αφού 17.400 ευρώ μεικτά -δηλαδή 1.200 καθαρά τον μήνα- και δωρεάν διαμονή και διατροφή δεν είναι αδιάφορο deal.

Αν προσθέσουμε ότι η διαμονή είναι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η εργασία 40ωρη την εβδομάδα, τότε τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Το μόνο «δύσκολο» της υπόθεσης είναι ότι η θέση -μέσω αγγελίας- αφορά προσωπική βοηθό της βασίλισσας Ελισάβετ. Κι όταν υπηρετείς τη βασίλισσα, πρέπει όλα να είναι άψογα. Η μεγαλειότατη είναι απαιτητική και η υπηρέτρια θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλες τις δουλειές. Οσο για αύξηση, μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσουν οι υποψήφιες, αφού τα ανάκτορα αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Μεταξύ των καθηκόντων της προσωπικής βοηθού θα είναι να καθαρίζει το μπάνιο, να προετοιμάζει την μπανιέρα της βασίλισσας, να διατηρεί σε τάξη τις ντουλάπες της, να φροντίζει για τα κοσμήματά της, να φέρνει τον δίσκο με το πρωινό της και να ετοιμάζει το τσάι της, ακριβώς στις 5.00 το απόγευμα, σύμφωνα με τη βρετανική παράδοση. Θα πρέπει ακόμη να περιποιείται χειροποίητα χαλιά και ταπετσαρίες, να ξεσκονίζει έπιπλα αντίκες και έργα τέχνης και να καθαρίζει καθρέφτες, ασημικά και αντικείμενα από ορείχαλκο.

Προϋπόθεση για όλα αυτά βεβαίως είναι να τη διέπει σχολαστικότητα, να προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια και να είναι διατεθειμένη να ακολουθεί τη βασίλισσα στις θερινές ή χειμερινές διακοπές της. Κι επειδή θα συνεργάζεται στενά με μέλη της βασιλικής οικογένειας, απαιτείται διακριτικότητα και προπαντός εχεμύθεια.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστό ότι έχει «καβούρια στις τσέπες», αυτό όμως κάθε άλλο παρά σημαίνει και σωστή διαχείριση των οικονομικών του παλατιού. Βρετανοί βουλευτές μιλούν για κακοδιαχείριση και προτείνουν το άνοιγμα των ανακτόρων στο κοινό περισσότερες ημέρες και ώρες, ώστε το Μπάκιγχαμ να αυξήσει τα έσοδά του από τουρίστες που το επισκέπτονται. Τα επιπλέον χρήματα θα συμβάλουν στις σημαντικές επισκευές που χρειάζονται τα ανάκτορα.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...