Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Θα στήσουν «Τρωικό πόλεμο» στον τελικό του «Dancing»!

Ολα τα βλέμματα στραμμένα στην μεγάλη βραδιά που θα μαγνητίσει τους τηλεθεατές.

Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αυριανό τελικό του «Dancing with the Stars 4», με τους celebrities να φοράνε τελευταία φορά τα παπούτσια χορού, να λικνίζονται με χάρη στο παρκέ του φιλανθρωπικού show και ο καθένας με τον τρόπο του να εκτοξεύει τα νούμερα τηλεθέασης. Πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ησαΐα Ματιάμπα και την Κατερίνα Στικούδη, οι οποίοι διεκδικούν τον τίτλο του νικητή, οι θεατές θα απολαύσουν ένα πλούσιο θέαμα με όσους έχουν αποχωρήσει ήδη, αλλά και με τη Δούκισσα Νομικού να αφήνει για λίγο το μικρόφωνο και να μας μεταφέρει με τον τρόπο της στον «Τρωικό πόλεμο».


Οι δύο φιναλίστ θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους με τον χορό τους, θα εντυπωσιάσουν και θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρωτιά. Ακόμα, στη σκηνή του show επιστρέφουν και χορεύουν όλα τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν αυτή τη σεζόν και μας χάρισαν ένα πλούσιο θέαμα μέχρι και τον ημιτελικό.


Ολοι οι παρτενέρ θα χορέψουν τον αγαπημένο τους χορό κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ενώ η Γωγώ Μαστροκώστα αποφάσισε να χορέψει μπατσάτα, γιατί το ήθελε πολύ, αλλά την πρόλαβε η αποχώρηση. Ανάμεσα στο κοινό θα είναι και μαθητές του Μιχάλη Μουρούτσου από τη σχολή πολεμικών τεχνών που λειτουργεί, οι οποίοι θα συμμετάσχουν για λίγο στη χορογραφία του. Και επειδή πριν πέσει η αυλαία συνηθίζεται να χορεύει και η παρουσιάστρια του λαμπερού σόου, η Δούκισσα αντί να χορέψει μόνη της αποφάσισε να προμοτάρει την παράσταση στην οποία συμμετέχει. Γι’ αυτό ως Ωραία Ελένη θα βρεθεί στη σκηνή με την Πενθεσίλεια (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και τον Πάρη (Αντίνοος Αλμπάνης).


Μέχρι και σήμερα όλοι κάνουν πολύωρες πρόβες. Το πλατό και το green room θα γεμίσουν πάλι φωνές, ενώ όλοι θα θυμηθούν την όμορφη εμπειρία χωρίς το άγχος της κριτικής επιτροπής, εκτός από τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μέρος των εσόδων από τα τηλεφωνήματα και τα SMS του τηλεοπτικού κοινού θα πάνε στο οργανισμό make-a-wish Ελλάδας και Κύπρου.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα