Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Ίδρυμα Ευγενίδου: Βραβεύτηκε από την Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων στο Ζάππειο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και υψηλό συμβολισμό πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου η εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του Εθνικού Ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα, που διοργάνωσε η Επιτροπή Ολυμπίων & Ζαππείου Κληροδοτήματος.

Τερλέγκας, Καψάλης, Σερέτη προκαλούν sold out στο ROX- Το εορταστικό πρόγραμμα (εικόνες)

Οι εικόνες, με το αδιαχώρητο κόσμου, στο απόλυτο κέφι,...

Η ελληνική σημαία στο Σότσι

Η Παναγιώτα Τσακίρη που θα κρατήσει τη γαλανόλευκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μιλάει για τους στόχους της στους αγώνισμα στους δρόμους αντοχής.


Μεγάλη χαρά για τη συμμετοχή της (την τρίτη κατά σειρά σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες) και ανυπομονησία για την ώρα που θα μπει στο Fisht Olympic Stadium έχει η Παναγιώτα Τσακίρη. Η Δραμινή πρωταθλήτρια μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για τη μεγάλη διοργάνωση που ξεκινά την προσεχή Παρασκευή στο Σότσι της Ρωσίας και για την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να τη χρίσει σημαιοφόρο της αποστολής της χώρας μας.


Τι σημαίνει για εσένα να μπεις στο στάδιο κρατώντας υψωμένη την ελληνική σημαία;
Σίγουρα αναγνώριση για την προσπάθεια που έχω κάνει και φυσικά είναι και η μεγαλύτερη τιμή για εμένα. Περιμένω πώς και πώς τη στιγμή της παρέλασης.


Με ποιο στόχο πηγαίνεις στο Σότσι;
Δυστυχώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να κάνω κάποιο μεγάλο αποτέλεσμα. Δεν είμαι επαγγελματίας αθλήτρια. Πρέπει να δουλεύω στην οικογενειακή επιχείρηση, έχω τις σπουδές μου και δεν μπορώ να κάνω την προετοιμασία που έχουν οι περισσότεροι αθλητές στο εξωτερικό. Προσπαθώ να αφιερώσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ σε αυτό που αγαπώ και είναι το χόμπι μου. Στόχος λοιπόν είναι να κάνω την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, δεδομένων των συνθηκών που προανέφερα. Για εμένα πάντως είναι επιτυχία ότι κατάφερα και πάλι να προκριθώ σε μια Ολυμπιάδα. Ολα τα παιδιά στη χιονοδρομία δουλεύουμε παράλληλα και η ομοσπονδία μάς στηρίζει μέχρι εκεί που μπορεί. Και τα χρήματα είναι ελάχιστα. Εμείς πληρώνουμε από την τσέπη μας και για τον εξοπλισμό μας και για άλλα πράγματα.


Γιατί τα χειμερινά σπορ δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ελλάδα;
Ως μεσογειακή χώρα, με περισσότερους ζεστούς μήνες τον χρόνο, είναι ώς ένα βαθμό λογικό να μην είναι δημοφιλής η χιονοδρομία στη χώρα μας. Είναι όμως κι ένα πολύ απαιτητικό άθλημα και πρέπει να αφιερώνεις πάρα πολλές ώρες προπόνησης. Χρειαζόμαστε υποδομές, υποστήριξη οικονομική, συμμετοχές σε πολλά καμπ στο εξωτερικό…


Σε ποιο αγώνισμα θα πάρεις μέρος στο Σότσι;
Εγώ κάνω κυρίως δίαθλο και δρόμους αντοχής. Μπόρεσα κι έπιασα τα όρια για το δίαθλο. Δυστυχώς όμως η διεθνής ομοσπονδία δεν επιτρέπει περισσότερες από 27 χώρες να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς. Ετσι αναγκαστικά θα αγωνιστώ στους δρόμους αντοχής ως η καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια.


Προέρχεσαι από οικογένεια με παράδοση στα χειμερινά σπορ. Ετσι δεν είναι;
Ναι, ο πατέρας μου συμμετείχε σε πέντε Ολυμπιάδες. Η μητέρα μου επίσης υπήρξε αθλήτρια, ενώ και η αδερφή μου ασχολείται με όρεξη και έχει δυνατότητες.


Εχεις σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσεις, λόγω των δυσκολιών;
Το σκέφτομαι για μετά το Σότσι. Φέτος έδωσα πολύ χρόνο και κόπο, ειδικά το καλοκαίρι, προκειμένου να έχω καλά αποτελέσματα στους αγώνες. Και είχα μια καλή προετοιμασία που άφηνε υποσχέσεις. Ομως δεν κρύβω ότι όλα αυτά μπήκαν σε δεύτερη μοίρα, όταν έπρεπε αναγκαστικά να αφιερώσω χρόνο στη δουλειά μου.


Δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο. Μόνο προσωπική χαρά και ευχαρίστηση. Θα αναγκαστώ να σταματήσω. Οσο μεγαλώνω οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες μεγαλώνουν κι αυτές. Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας τα γνωρίζω προσωπικά.


Αλλά ξέρω ότι όλοι είναι παιδιά που δουλεύουν κι έχουν αφήσει πίσω τις δουλειές τους κυνηγώντας το Ολυμπιακό όνειρο. Ολοι όμως είναι πανευτυχείς που κατάφεραν να προκριθούν και ανυπομονούν να χαρούν αυτή την εμπειρία. Είναι μοναδική.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Τα νυχτοπερπατήματα του Απόστολου Γκλέτσου με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα

Ο Απόστολος Γκλέτσος διανύει μία ωραία φάση στη ζωή του και αυτό δεν κρύβεται.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;
spot_img






Μποζουκια Αθηνα