Επέλαση του χιονιά σε όλη την Ελλάδα

Σε μονοψήφια νούμερα το θερμόμετρο, σφοδρές καταιγίδες και τσουχτερό κρύο μέχρι την Τετάρτη.

Το χειμωνιάτικο σκηνικό θα παραμείνει (τουλάχιστον) μέχρι την Τετάρτη, ενώ ο υδράργυρος θα ανεβεί ελαφρώς από την ερχόμενη Παρασκευή, με την επικράτηση νοτιάδων.


Τα χιόνια κατέβηκαν ήδη από χθες σε «χαμηλές» περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, οι καταιγίδες σφυροκοπούν κυρίως τις νότιες θαλάσσιες – παράκτιες περιοχές και ένα ηπιότερο βροχερό σκηνικό επιμένει στα δυτικά και κεντρικά, ενώ το θερμόμετρο «κολλάει» σε μονοψήφιες τιμές, κατρακυλώντας και υπό το μηδέν. Ο σιβηρικός αντικυκλώνας εξακολουθεί να μεταφέρει ψυχρές αέριες μάζες από τη Σιβηρία επηρεάζοντας τη χώρα μας με τσουχτερό κρύο, χιονοπτώσεις, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.


Η επιδείνωση του καιρού έγινε αισθητή χθες, όμως ούτε σήμερα αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Η ένταση των φαινομένων (βροχές, χιόνια) θα εξασθενήσει σταδιακά από αύριο, ωστόσο θα παραμείνουν (όπως και μεθαύριο) οι ενισχυμένοι άνεμοι και οι χαμηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο υδράργυρος θα ανέβει λίγο ως προς τα μέγιστα επίπεδα αρχικά την Πέμπτη και περισσότερο την Παρασκευή και το Σάββατο, οπότε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, θα επικρατήσουν νοτιάδες, τοπικά 7 μποφόρ.


Πάντως μεγάλος «εχθρός» για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς εξακολουθούν να είναι οι καιρικές συνθήκες στο νησί. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο συννεφιασμένος κεφαλλονίτικος ουρανός θα «κατεβάσει» βροχές και πιθανώς καταιγίδα σήμερα, ενώ το θερμόμετρο δεν θα σκαρφαλώσει πάνω από τους 13-14 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.