Τα δίνει όλα για Ολαϊτάν

Η Βαλένθια ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον 21χρονο Νιγηριανό φορ πριν από το Μουντιάλ.

Μετανιωμένοι που δεν κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εμφανίζονται στη Βαλένθια. Εξάλλου οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου διαπίστωσαν και στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο έδωσαν το «παρών», ότι ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός έχει βελτιωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες και μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Παρά τη στενοχώρια τους αλλά και γνωρίζοντας πως η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι θα έχει εκτοξευτεί στα ύψη, οι Ισπανοί δεν φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του.


Αντιθέτως, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ετοιμάζουν πρόταση εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά προτού ο παίκτης συμμετάσχει στο Μουντιάλ με την εθνική του ομάδα. Ο Νιγηριανός επιθετικός υπενθυμίζεται ότι είχε γυαλίσει στις «νυχτερίδες» από τον περασμένο Αύγουστο, στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Μεστάγια, κι από τότε τον περνούν από το μικροσκόπιό τους. Παράλληλα και χθες έγιναν αναφορές στην Αγγλία για την προσπάθεια απόκτησης που κάνουν οι Πειραιώτες για τον Κάμπελ από την Αρσεναλ, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν μπει στην τελική ευθεία.


Από κει και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. «Πολλή δουλειά, προσπάθεια και χαρά για την πρόκριση της ομάδας. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να κάνουμε σωστή αποκατάσταση και να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλό μας» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter του ο Ερνάν Πέρες, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στο προχθεσινό παιχνίδι (1-1) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πλέον η προσοχή των νταμπλούχων έχει στραφεί στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

H σύζυγος του «βασιλιά του real estate» έγινε στιχουργός

Η σύζυγος του «βασιλιά του real estate» υπογράφει, μεταξύ...