Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να...

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελεύθερος ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Σεβόμενος τα παιδάκια μου, δεν έχω να πω...

Συνοδεία αστυνομικών πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι των Δικαστηρίων Τριπόλεως ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος συνελήφθη ανήμερα τα Χριστούγεννα κατόπιν μήνυσης για ενδοοικογενειακή απειλή που υπέβαλε σε βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του Δήμητρα Παρασκευοπούλου.

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

Η αιωνόβια γιαγιά έφυγε από τη ζωή

Πέθανε στα 103 η Κεφαλλονίτισσα που συνομίλησε με τον πρωθυπουργό μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Συγκίνηση στην Κεφαλλονιά αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα προκαλεί ο θάνατος της γιαγιάς Στέλλας που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο πριν από μερικές ημέρες, όταν συνομίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η γλυκύτατη ηλικιωμένη απεβίωσε από φυσικά αίτια σε ηλικία 103 ετών, έχοντας έως την τελευταία στιγμή πνευματική διαύγεια.


«Η Κεφαλλονιά αντέχει…» είχε πει μεταξύ άλλων η υπεραιωνόβια Κεφαλλονίτισσα στον Αντώνη Σαμαρά, στο περιθώριο της αυτοψίας του στις περιοχές που επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό της 26ης Ιανουαρίου. Από τις ανταποκρίσεις των τηλεοπτικών δικτύων από τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά η εικόνα της γιαγιάς Στέλλας έφτασε σε όλη την Ελλάδα και συγκίνησε την κοινή γνώμη με τη γλυκιά παρουσία, την απλότητά της, αλλά και τη σοφία της.


Εξάλλου η ηλικιωμένη γυναίκα από το πολύπαθο Ληξούρι είχε ζήσει και τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953, που είχαν κυριολεκτικά ισοπεδώσει σχεδόν όλα τα σπίτια του νησιού. Εξήντα ένα χρόνια αργότερα έμελλε στη γιαγιά Στέλλα να ζήσει ακόμη έναν μεγάλο -αλλά, ευτυχώς, πολύ λιγότερο καταστροφικό- σεισμό. Παρά τη νέα αναστάτωση και ταλαιπωρία, η υπεραιωνόβια γυναίκα δεν έχασε το χαμόγελό της.


Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γλυκιά γιαγιά είχε διαύγεια μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της και έφυγε πλήρης ημερών από φυσιολογικά αίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο της γιαγιάς Στέλλας, καθώς «είχε να λέει» για το κουράγιο που έδειχνε η υπεραιωνόβια γυναίκα, παρά την ταλαιπωρία που βίωνε στη δύση του βίου της.



Νέα δόνηση μεγέθους 4,7 Ρίχτερ αναστάτωσε το πολύπαθο νησί


Νέα δόνηση μεγέθους 4,7 Ρίχτερ αναστάτωσε χθες τα ξημερώματα τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει καινούργια προβλήματα στο πολύπαθο νησί. Οι επιστήμονες, πάντως, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και τονίζουν ότι εντάσσεται στη φυσιολογική μετασεισμική ακολουθία.


Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, ο σεισμός σημειώθηκε στις 5.38 το πρωί με επίκεντρο τις νοτιοδυτικές ακτές της Παλλικής, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων δυτικά από το Αργοστόλι. Η δόνηση ήταν επιφανειακή (το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 9,8 χιλιόμετρα) και γι’ αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νησί.


Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας εμφανίστηκε καθησυχαστικός και επισήμανε ότι ο σεισμός αυτός αποφορτίζει την περιοχή.


«Θέλουμε αυτές τις δονήσεις για να υπάρξει μια εκτόνωση» είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε ότι για αρκετά μεγάλο χρονικό θα σημειώνονται τέτοιες.


Ανάλογες εκτιμήσεις εξέφρασε και ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Ακης Τσελέντης: «Είναι ένας σεισμός ο οποίος θεωρείται απόλυτα φυσιολογικός. Εντάσσεται στη γνωστή σεισμική ακολουθία. Θα έχουμε για πολύ καιρό τέτοια γεγονότα» δήλωσε.


Ο κ. Τσελέντης αναφέρθηκε και στο θέμα των ερευνών για υδρογονάνθρακες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συνδέονται με τους σεισμούς:
«Δεν έχει καμία σχέση η έρευνα που έγινε εδώ και έναν χρόνο για τα πετρέλαια με τη σεισμική δραστηριότητα στην Κεφαλλονιά» δήλωσε κατηγορηματικά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Τα νυχτοπερπατήματα του Απόστολου Γκλέτσου με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα

Ο Απόστολος Γκλέτσος διανύει μία ωραία φάση στη ζωή του και αυτό δεν κρύβεται.

Δεν πάει ο νους σας ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο χαριτωμένος μικρούλης

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον φωτογραφικό φακό των γονιών του μερικά χρόνια πριν. Π

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.
spot_img








Μποζουκια Αθηνα