Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Ζήνα «έσωσε» τη χλιδάτη βάφτιση

❱❱ Γερακίνα κατέρριψε drone που πήγε να «κατασκοπεύσει» το πάρτι για τη νεοφώτιστη εγγονή των Θεόδωρου και Γιάννας ΑγγελοπούλουΜια γερακίνα «έσωσε» τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τους VIP καλεσμένους στη δεξίωση για τη βάφτιση της εγγονής της από drone που λίγο έλειψε να φτάσει πάνω από την οικία της, στο Παλαιό Ψυχικό, το βράδυ του Σαββάτου, προκειμένου να υποκλέψει εικόνες από το χαρμόσυνο γεγονός. 

f2 381

Πρόκειται για τη Ζήνα, το αντιαεροπορικό γεράκι του ειδικού εκπαιδευτή και αστυνομικού Σταύρου Αθανασίου που αναλαμβάνει δράση σε τέτοιες περιπτώσεις, ως επί το πλείστον με επιτυχία. Έτσι συνέβη και τούτη τη φορά, που οι δυο τους παραφύλαγαν στην ταράτσα του σπιτιού.

f3 pigi iefimerida

Η Ζήνα πέταξε για να αντιμετωπίσει το drone και το κατέρριψε προτού αυτό φτάσει στον στόχο του, δηλαδή πάνω από τον κήπο της έπαυλης με την πισίνα, όπου δινόταν το πάρτι, παρουσία μέχρι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Περίπου στις 23.30 ένα drone με κάμερα εμφανίστηκε από την πλευρά του λόφου Βεΐκου, από την πίσω πλευρά του σπιτιού δηλαδή, με προφανή σκοπό να φωτογραφίσει την εκδήλωση.

Ευτυχώς το εντοπίσαμε αμέσως, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τα εμάς, και ελευθερώσαμε τη Ζήνα. Στα 50 μέτρα προτού καταφθάσει το drone στο σπίτι, η Ζήνα το είχε καταρρίψει» δήλωσε στην «Espresso» ο Σταύρος Αθανασίου και συνέχισε: «Ψάξαμε στα σκοτάδια μήπως βρούμε τον χειριστή του, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό».

Οπως ήταν φυσικό, το περιστατικό θορύβησε τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τους προσκεκλημένους της, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται ποιος ήταν αυτός που προσπάθησε μέσω drone να εισβάλει τόσο άκομψα στον κόσμο τους και τι επιζητούσε από αυτό.

Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως αστυνομικοί, οι οποίοι παρέλαβαν το drone και πραγματοποιούν πλέον έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του…

Κατά τ’ άλλα, τα βαφτίσια της Ιωάννας Π. Αγγελοπούλου, πρωτότοκης κόρης του Παναγιώτη Θ. Αγγελόπουλου και της συζύγου του Ελλης Παπαδιαμάντη, τελέστηκαν με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κυρίου Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Αν και το ιερό μυστήριο τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία μόνο της οικογένειας, στη μεγαλειώδη δεξίωση που ακολούθησε στην έπαυλη της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 500.

Ανάμεσά τους, πλην του πρωθυπουργού και της συζύγου του Μαρέβας, ήταν επίσης η Μαριάννα Λάτση, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη και η Ευγενία Χανδρή. Το sitting στα δύο κεντρικά τραπέζια είχε ενδιαφέρον.

Στο κεντρικό κάθισαν οι Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τις οικογένειες Μητσοτάκη, Σαμαρά και Σημίτη και στο δεύτερο η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και τον Βαγγελη Μαρινάκη, ο οποίος όμως έφτασε αργά στον χώρο της δεξίωσης, καθώς βρισκόταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

f7 silia kritharioti

f9 mareva mitsotaki

Απαστράπτουσα

Ο πρωτότοκος γιος και πατέρας της νεοφώτιστης Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον συγκινητικό λόγο του ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία τους και φυσικά τη γυναίκα της ζωής του, τη low profile Ελλη Παπαδιαμάντη.

Απαστράπτουσα η γιαγιά Γιάννα, επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021», με τον επίσης πολύ συγκινημένο παππού Θεόδωρο Αγγελόπουλο υποδέχονταν τους καλεσμένους τους με έναν θερμό λόγο για τον καθένα, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λένας Ζαχοπούλου, εξαδέλφης και έμπιστης συνεργάτιδας της κυρίας Αγγελοπούλου.

Επειτα από πολλά χρόνια, λοιπόν, η έπαυλη της οικογένειας στην οδό Δρυάδων, στο Π. Ψυχικό, έζησε ανήμερα του Σταυρού, και κάτω από την πανσέληνο, στιγμές λάμψης και μεγαλείου με τη δεξίωση-υπερπαραγωγή προς τιμήν της νεοφώτιστης Ιωάννας.

Τα γκαρσόνια και οι σωματοφύλακες ξεπερνούσαν τους καλεσμένους, σε μια από τις πιο ευτυχισμένες και συγκινητικές στιγμές της οικογένειας. Ολος ο κήπος της έπαυλης είχε κλειστεί με ένα ειδικό στέγαστρο, όπου δόθηκε το καθιστό δείπνο με το βασιλικό μενού, και σε χρόνο dt οι σερβιτόροι ικανοποιούσαν κάθε επιθυμία των καλεσμένων.

Στους κήπους της βίλας συνεργεία δούλευαν μέρα νύχτα τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την ονειρική βραδιά με την καθοδήγηση διακοσμητών και γνωστού fleurist από ανθοπωλείο των βορείων προαστίων.

Και όντως το αποτέλεσμα ήταν μυθικό, διεθνών προδιαγραφών, με εξαίσιο γούστο, πανάκριβα σερβίτσια, ασημένια μαχαιροπίρουνα, ορτανσίες, ροζ παιώνιες, τριαντάφυλλα και ορχιδέες.

Στην ειδική εξέδρα ολυμπιακών προδιαγραφών, με λέιζερ και φωτορυθμικά, που δέσποζε στον χώρο ανέβηκε και τραγούδησε τις επιτυχίες του ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την πολυμελή ορχήστρα του, αφού πρώτα ευχήθηκε στην οικογένεια και στη συνέχεια το κέφι της βραδιάς απογείωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Ακολούθησε χορός έως το πρωί και το επίσημο δείπνο μετατράπηκε σε πάρτι, με τη νεολαία να πρωτοστατεί και την καλλονή κόρη της Γιάννας και θεία της νεοφώτιστης Καρολίνα Παρθένη-Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Αμβροσίου να κλέβουν την παράσταση.

f5 remos

f6 foyreira

offer

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...