Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Μπελάς x 2 για Λιβάνιο

❱❱ Η δικαστική μάχη με την πρώην του και τα τρία ακίνητά του που βγαίνουν στο σφυρίΑντιμέτωπος με διπλό «πονοκέφαλο» είναι ο επιχειρηματίας Αντώνης Λιβάνιος, καθώς, εκτός από την οικονομική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Εμη Ζησιοπούλου που μαίνεται στις δικαστικές αίθουσες εδώ και έξι χρόνια, σε λίγες ημέρες θα δει τρία ακίνητά του στο κέντρο της Αθήνας να βγαίνουν στο σφυρί! 

Ο άλλοτε υποδειγματικός οικογενειάρχης με την αριστοκρατική καταγωγή, τις εντυπωσιακές σπουδές και τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια, από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και μετά φέρεται ότι υπήρξε ασυνεπής οικονομικά όχι μόνο προς την πρώην σύζυγό του, όπως η ίδια καταγγέλλει, αλλά και προς τις δανειακές υποχρεώσεις του.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τρία διαμερίσματα ιδιοκτησίας του στον 8ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σοφοκλέους, στα οποία στεγάζονταν γραφεία.

Τα εν λόγω ακίνητα, εμβαδού 74 τ.µ., 97 τ.µ. και 30 τ.µ., που είχαν περιέλθει στην κυριότητά του το 2007, θα βγουν σε πλειστηριασμό, εκτός απροόπτου, στις 26 Σεπτεμβρίου 2019. Οι τιμές πρώτης προσφοράς έχουν διαμορφωθεί στα 77.000 ευρώ, 103.000 ευρώ και 34.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Ο Αντώνης Λιβάνιος δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει κάνει προσπάθειες να ανακόψει τη διαδικασία και παραμένει… απορροφημένος στη νέα ζωή που έχει χτίσει στη Γερμανία, όπου μένει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Δικηγόρος

Μάλιστα η… σταθερή απουσία του και από τις δικαστικές αίθουσες, όπου συνήθως εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του, έχει στηλιτευτεί πολλάκις από την Εμη Ζησιοπούλου, η οποία υποστηρίζει ότι ο επιχειρηματίας δεν καταβάλλει τη διατροφή που έχει οριστεί με δικαστική απόφαση για την ίδια και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

«Τον αναζητούμε πάρα πολύ καιρό. Είχε πάρει δάνειο 400.000 ευρώ για ένα ακίνητο, στη συνέχεια πήρε άλλα 300.000 κι έφυγε. Είχε πάρει και 600.000 ευρώ από μια ΜΚΟ και εξαφανίστηκε!» ανέφερε με την ιδιότητα του μάρτυρα σε πρόσφατο δικαστήριο ο αδελφός της δημοσιογράφου.

Άλλωστε, όπως η ίδια υποστηρίζει, έχει επωμιστεί τα έξοδα του σπιτιού όπου διαμένει με τα παιδιά της, μεταξύ των οποίων και η καταβολή του ενοικίου του διαμερίσματος των 180 τ.μ. στο Κολωνάκι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...