Τρίχρονο κοριτσάκι με δείκτη ευφυϊας 160!

Η Αλέξις Μάρτιν ξέρει να διαβάζει και μιλά ισπανικά.

Δεν έχει πάει ακόμα στο νηπιαγωγείο, ξέρει όμως απέξω όλες τις πρωτεύουσες των Πολιτειών της Αμερικής, ξέρει να διαβάζει και έχει ήδη μάθει μόνη της μια ξένη γλώσσα. Η μόλις τριών ετών Αλέξις Μάρτιν από την Αριζόνα διαθέτει δείκτη ευφυίας που έχει ξεπεράσει το 160, γεγονός που την οδήγησε στη Mensa, τον διεθνή οργανισμό για ανθρώπους με υψηλό δείκτη ευφυΐας.

Η μικρή Αλέξις έχει αναπτύξει την ικανότητα ανάγνωσης ενός παιδιού της Ε’ δημοτικού, έχει μάθει ισπανικά μόνη της χρησιμοποιώντας το iPad των γονιών της και από πολύ μικρή ηλικία δίνει γενικά την αίσθηση ότι ο εγκέφαλός της είναι σφουγγάρι που ρουφά τη γνώση.

Ο πατέρας της Ιαν Μάρτιν δηλώνει ότι η οικογένειά του άρχισε να παρατηρεί ότι συνέβαινε κάτι διαφορετικό στο παιδί από την ηλικία του ενός έτους. Το κοριτσάκι θυμόταν απέξω το παραμύθι που της είχαν διαβάσει το προηγούμενο βράδυ και το έλεγε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το είχε ακούσει, λέξη προς λέξη. Από τα δύο της χρόνια άρχισε να διαβάζει. «Κάθε φορά που μαθαίνει μια λέξη -και το κάνει οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε περίσταση- δεν τη χρησιμοποιεί ποτέ με λάθος τρόπο» τονίζει ο πατέρας, που παραδέχεται ότι είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για το γεγονός ότι οι ειδικοί τού είπαν πως η κόρη του είναι πιο έξυπνη από το 99,9% του γενικού πληθυσμού.

Η μικρή έχει γίνει το κορυφαίο θέμα συζήτησης στην Αριζόνα αυτές τις μέρες, ενώ στις εκπομπές στις οποίες εμφανίζεται οι δημοσιογράφοι που θέλουν να επιδείξουν τις ικανότητές της την περνούν από διάφορα τεστ. Σε ένα από αυτά άφησε τους πάντες άναυδους επιδεικνύοντας τις πρωτόγνωρες για Αμερικανούς γνώσεις της στη γεωγραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Ξέσπασε η Έφη Θώδη κατά της Άντζελας Δημητρίου: «Έβγαλε το κόμπλεξ της»

Εμφανώς ενοχλημένη μίλησε η Έφη Θώδη στην κάμερα της...

H σύζυγος του «βασιλιά του real estate» έγινε στιχουργός

Η σύζυγος του «βασιλιά του real estate» υπογράφει, μεταξύ...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.