Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οπλοστάσιο στις φυλακές

❱❱ Το «ντου» της ΕΛ.ΑΣ. στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού και το «λαβράκι» που έβγαλε από κελιά κρατουμένωνΜεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στις Αρχές το… οπλοστάσιο που βρέθηκε κρυμμένο στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, έπειτα από έφοδο των αστυνομικών στο σωφρονιστικό κατάστημα. 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το πώς οι κρατούμενοι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν τον αυτοσχέδιο οπλισμό, ο οποίος θα μπορούσε ακόμη και να τους ανοίξει τις πύλες σε μια ενδεχόμενη απόπειρα απόδρασης από το ψυχιατρείο των φυλακών.

Οι ομάδες της Αστυνομίας, που έκαναν έφοδο στις 06.30 χθες το πρωί στον συγκεκριμένο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, έβγαλαν «λαβράκι», καθώς εντόπισαν, εκτός από ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, και πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια και όπλα καλά κρυμμένα σε κελιά κρατουμένων!

Την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο ψυχιατρείο επιβεβαιώνουν και άλλα ευρήματα, όπως κινητά τηλέφωνα και μεγάλα χρηματικά ποσά που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο κελί 39χρονου Αλβανού κρατουμένου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, ένα στιλέτο, 600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, στο κελί ενός Έλληνα βρέθηκαν 5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα, και στο κελί Γεωργιανού ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και επίσης δύο κινητά τηλέφωνα.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν από τις Αρχές, που δείχνουν αποφασισμένες να βάλουν τέλος στο καθεστώς ανομίας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο κατάστημα κράτησης της χώρας.

Μετά την εξάρθρωση των μελών της «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» και τη μεταγωγή τους σε άλλες φυλακές, οι αστυνομικοί δείχνουν αποφασισμένοι να πατάξουν και τις μικρότερες ομάδες κρατουμένων που φέρεται ότι λύνουν και δένουν στο ψυχιατρείο, εκμεταλλευόμενες μέχρι πρότινος ένα άτυπο καθεστώς ανοχής.

Άλλωστε, όπως καταγγέλλουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, την τελευταία διετία το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης με προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μάλιστα, όπως αναφέρουν μέλη της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, η κατάσταση επιδεινώθηκε την τελευταία διετία.

fylakes1

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...