Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Φόβοι για χτύπημα Μαζιώτη σε τρόικα

Συναγερμός και έκτακτα μέτρα ασφαλείας σε κτίρια-στόχους.

Τον νέο εκτοξευτήρα -τύπου RPG- τον οποίο έχει… προμηθευτεί ο Νίκος Μαζιώτης «τρέμουν» στην Αντιτρομοκρατική, καθώς τελευταία έχουν στα χέρια τους πληροφορίες που κάνουν λόγο για επικείμενο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο την τρόικα!

Στο επιτελείο της υπηρεσίας θεωρούν ότι στο στόχαστρο των τρομοκρατών μπορεί να μπει άτομο που έχει σχέση με την τρόικα ή να επιλεγεί κάποιο συμβολικό χτύπημα και γι’ αυτόν το λόγο δεν αποκλείουν από τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας ακόμη και το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών.

Μάλιστα, στην Αντιτρομοκρατική προσπαθούν να διασταυρώσουν ενδείξεις που έχουν για σύμπραξη Μαζιώτη – Ξηρού, καθώς η τελευταία προκήρυξη της νέας οργάνωσης που φέρεται να έχει δημιουργήσει ο έμπειρος «αντάρτης πόλης» της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών έχει πολλές αναφορές σε οικονομία μαρξιστικού τύπου, κάτι που δεν συνηθίζεται από έναν κλασικό αναρχικό, όπως ο Μαζιώτης ή η συμβία του Πόλα Ρούπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», ήδη στα κτίρια που αποτελούν στόχο τρομοκρατών, όπως γραφεία πολιτικών κομμάτων, πρεσβείες και κρατικές εγκαταστάσεις, έχουν εγκατασταθεί κάμερες νέας τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να «σαρώνουν» μεγάλη ακτίνα οπτικού πεδίου και οι οποίες λειτουργούν on line με το κέντρο επιχειρήσεων, ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών δυνάμεων σε ενδεχόμενο χτύπημα.

Οσον αφορά τα νέα όπλα που έχουν πλέον στο οπλοστάσιό τους οι ένοπλες οργανώσεις, ο μεγάλος φόβος της Αντιτρομοκρατικής είναι ο αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG, τον οποίο φέρεται να διαθέτει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, καθώς ο πρώτος εκτοξευτήρας που χρησιμοποίησαν αποδείχθηκε προβληματικός, αφού τους «πρόδωσε» σε δύο περιπτώσεις: μία στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Λ. Συγγρού και τη δεύτερη φορά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της αντιπροσωπίας της Mercedes στη Βαρυμπόμπη.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έπειτα από την ανακάλυψη του αυτοκινήτου-γιάφκα στο Π. Φάληρο με τα καλάσνικοφ, τις ρουκέτες και τον εκτοξευτήρα. Οι αστυνομικοί το είχαν θέσει από ημέρες υπό παρακολούθηση, αλλά φαίνεται πως οι παραλήπτες του υλικού κατάλαβαν την παγίδα που τους είχαν στήσει και φρόντισαν να μην εμφανιστούν στην περιοχή. Ομως φρόντισαν να προμηθευτούν από άλλες πηγές «καθαρό» εκτοξευτήρα, δημιουργώντας νέο «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα