Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού

30/03/2026 - 07:47 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την κλασική επιβάρυνση της ώρας αιχμής.

Αττική

Λεωφόρος Κηφισού: Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, με τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε αρκετά σημεία.
Αττική Οδός: Σημαντικές καθυστερήσεις που φτάνουν τα 25-30 λεπτά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας) και περίπου 15-20 λεπτά στην έξοδο για Λαμία.


Κέντρο Αθήνας: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Λεωφόρος Κηφισίας και Μεσογείων: Τμηματικές καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα, κυρίως στα σημεία ανόδου προς Μαρούσι και Αγία Παρασκευή.

Θεσσαλονίκη:

Περιφερειακή Οδός: Καθυστερήσεις παρατηρούνται στα σημεία των έργων του Flyover, επηρεάζοντας τη ροή των οχημάτων.
Κεντρικοί Άξονες: Αυξημένη κίνηση στην Εγνατία και την Τσιμισκή, καθώς και στις εισόδους της πόλης από τα ανατολικά.