Glam night

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas οργάνωσε μια ξεχωριστή φιλανθρωπική αποκριάτικη βραδιά, υπό την αιγίδα των ΑΒΥ πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas οργάνωσε μια ξεχωριστή  φιλανθρωπική αποκριάτικη βραδιά, υπό την αιγίδα των ΑΒΥ πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο σκοπός του χορού ήταν ιερός, καθώς ενισχύθηκε η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά Καλός Ποιμήν. Οι ΑΒΥ δεν μπόρεσαν να δώσουν το «παρών», αλλά αισθάνονται ευγνώμονες για τη γενναιόδωρη βοήθεια που πρόσφεραν οι Ελληνες στη Σερβία τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τώρα νιώθουν ευτυχείς που εκείνοι, με τον τρόπο τους, μας το ανταποδίδουν.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Η μικρούλα της σειράς «Έτσι ξαφνικά» έγινε δημοσιογράφος – Δείτε σε ποια πετυχημένη εκπομπή δουλεύει

Η σειρά «Έτσι ξαφνικά» του MEGA γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Προβλήθηκε το 2004 και σάρωσε!

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.