Αγχος στο Μαξίμου το νέο «αντάρτικο»

Ο Απόστολος Κακλαμάνης ξεσπά στο Κοινοβούλιο και τονίζει: «Δεν μου αρέσει η κυβέρνηση».

Το ξέσπασμα του παλαιότερου βουλευτή του Κοινοβουλίου Απόστολου Κακλαμάνη ανησυχεί το Μαξίμου, ενώ αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το ΠΑΣΟΚ με τους 27 βουλευτές του είναι σαθρό δεκανίκι για την κυβέρνηση. Το άγχος που δημιουργεί στο Μαξίμου η οριακή πλειοψηφία της κυβέρνησης (153 βουλευτές) εντάθηκε χθες με μια αποστροφή του λόγου του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη: «Στηρίζω αυτή την κυβέρνηση, ψηφίζω γιατί δεν θέλω να πέσει, γιατί ξέρω τι θα ακολουθήσει και προτιμώ το μικρότερο κακό. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση». Αυτά είπε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής, ενώ στράφηκε προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου (απών στις Βρυξέλλες) και κατά των βουλευτών της Ν.Δ. που «χτυπάνε» το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε, μέσω ΜΚΟ.


Με αφορμή τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τις προμήθειες στις Ενοπλες Δυνάμεις και την απουσία του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε τόσο τον υπουργό Αμυνας όσο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για «απαξίωση του Κοινοβουλίου». «Λυπάμαι που ο κ. Αβραμόπουλος και σήμερα δεν ήρθε να απαντήσει στην ερώτησή μου. Λυπάμαι που συνεχίζεται η απαξίωση του Κοινοβουλίου» είπε ο κ. Κακλαμάνης βάζοντας στο ίδιο «κάδρο» και τον πρωθυπουργό, στον οποίο επίσης καταλόγισε ότι «δεν έρχεται στη Βουλή».


Στο σημείο αυτό παρενέβη ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Αθανάσιος Δαβάκης και επισήμανε στον κ. Κακλαμάνη ότι είναι άδικος, καθώς ο υπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες στο συμβούλιο των υπουργών Αμυνας, ωστόσο δεν μπόρεσε να ηρεμήσει τον κ. Κακλαμάνη, ο οποίος συνέχισε. Αφού διαφώνησε με τους χειρισμούς του υπουργείου Αμυνας για το θέμα της διερεύνησης των προμηθειών εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ότι στηρίζει την κυβέρνηση στη βάση του «μη χείρον βέλτιστον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Η μικρούλα της σειράς «Έτσι ξαφνικά» έγινε δημοσιογράφος – Δείτε σε ποια πετυχημένη εκπομπή δουλεύει

Η σειρά «Έτσι ξαφνικά» του MEGA γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Προβλήθηκε το 2004 και σάρωσε!

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.