Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025

Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Έφυγε από τη ζωή η Μπριζίτ Μπαρντό σε ηλικία...

Η πρώτη συνέντευξη του Γιάννη Σμαραγδή μετά την προβολή της ταινίας...

Κοσμοσυρροή, δάκρυα, συγκίνηση, αγάπη, θαυμασμός! Με αυτές τις λέξεις...

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε...

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Τετάρτη 5/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Επιλέξτε ακόμα μία φορά να πράξετε αυτό που νιώθετε, ακόμα κι αν έχετε διαφορετικό προσανατολισμό. Διεκδικήστε περισσότερα από ό,τι συνήθως, χωρίς να βάζετε όρια με βάση τα συναισθήματά σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να γίνετε υποχείριο των άλλων.


ΤΑΥΡΟΣ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα. Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε την ακρίβεια και την εντιμότητά σας για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας. Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις σκέψεις που σας οδηγούν διαρκώς στον αγώνα να κερδίσετε τις εντυπώσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και κατ’ επέκταση ενδυναμωθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα που σας περιτριγυρίζουν.


ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού. Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας. Εχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας, ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα θα σας βάλουν σε προβληματισμό.


ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Δεν χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων θα σας βγάλει από αδιέξοδα και θα σας δείξει αλήθειες που μπορεί να πονούν. Κάποια θέματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα τις πνευματικές σας παρακαταθήκες, γιατί κι εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας. Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να κάνετε βήματα μπροστά. Δεν θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή, αλλά θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Δεν πάει ο νους σας ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο χαριτωμένος μικρούλης

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον φωτογραφικό φακό των γονιών του μερικά χρόνια πριν. Π
spot_img








Μποζουκια Αθηνα