Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Η Κωνσταντίνα χάρισε αξέχαστες ελληνικές βραδιές στους ομογενείς

Περιοδεία σε μέρη όπου υπάρχουν Ελληνες ομογενείς έκανε πρόσφατα η Κωνσταντίνα.

Περιοδεία σε μέρη όπου υπάρχουν Ελληνες ομογενείς έκανε πρόσφατα η Κωνσταντίνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έναν ολόκληρο μήνα βρέθηκε αρχικά στην Αφρική και στη συνέχεια στην Αυστραλία για προγραμματισμένες συναυλίες. Το ταξίδι της ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου από τη Ζάμπια και αμέσως μετά «πέταξε» για το Γιοχάνεσμπουργκ, όπου πραγματοποίησε συνολικά τέσσερις εμφανίσεις.


Επειτα αναχώρησε απευθείας για το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, όπου «ταξίδευσε» με τα τραγούδια της την ελληνική κοινότητα, ενώ στις 22 και στις 23 Φεβρουαρίου πήρε μέρος στο Greek Festival of Sydney, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι ομογενείς μας.


Η Κωνσταντίνα, παρά την κούραση των συνεχόμενων ταξιδιών, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πρόσφερε στους θεατές μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού ερμηνεύοντας επιτυχίες της όπως τα «Θάλασσες», «Σημάδι», «Μια Ελλάδα φως», «Σαν τριαντάφυλλο», «Χωρίς φτερά», «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο»,  «Καίγομαι», «Δηλητήριο», «Τηλεφωνώ», «Κι αυτό το βράδυ», «Πέντε ανέμους», και πολλά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών με έντονα ηχοχρώματα από όλη την Ελλάδα.


«Στην Αφρική πήγα περιοδεία για πρώτη φορά και έχω να πω τα καλύτερα λόγια για τη ζωντάνια και, κυρίως, για την αγάπη που έχουν οι ομογενείς για την Ελλάδα μας. Οσο για τον ελληνισμό της Αυστραλίας, χαίρομαι κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά τους για να τους διασκεδάζω και να τους προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό» λέει η Κωνσταντίνα στην «Espresso» και προσθέτει ότι μετά τις απαραίτητες μέρες που χρειάζεται για ξεκούραση, θα αρχίσει να προετοιμάζει τα επόμενα καλλιτεχνικά της σχέδια.  


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα