Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Θρήνος για τον σημαιοφόρο

Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη για τον ξαφνικό θάνατο 16χρονου μαθητή.

Μεσίστια κυματίζει η «σημαία της ψυχής» των Κρητικών από τον θάνατο του 16χρονου σημαιοφόρου! Ο αριστούχος Γιάννης Λουλακάκης θα σήκωνε και πάλι τη σημαία του 6ου Επαγγελματικού Λυκείου Ηρακλείου στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, αλλά δεν πρόλαβε, αφού το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο απότομα και άδικα σκορπώντας ανείπωτη θλίψη και αβάσταχτο πόνο στην οικογένεια και στους φίλους του.

Ολοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον μαθητή χαρακτηρίζοντάς τον «το καλύτερο παιδί», «τον καλύτερο μαθητή του σχολείου» και φυσικά έχουν να λένε για το ήθος και τη φιλομάθειά του. Ο άτυχος μαθητής, που φαινόταν ότι είχε ξεπεράσει ένα παλιότερο πρόβλημα υγείας, το τελευταίο διάστημα υποτροπίασε και τελικά δεν άντεξε, οπότε άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι μαθητές του 6ου ΕΠΑΛ, ο διευθυντής Κώστας Αρχοντάκης, οι υπόλοιποι καθηγητές και όλοι όσοι τον ήξεραν είναι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα αντικρίσουν ποτέ ξανά το ζεστό χαμόγελο του αγοριού και τον φιλικό χαιρετισμό του. Το σχολείο στο οποίο φοιτούσε τον αποχαιρέτησε, μέσω της ιστοσελίδας του, με στίχους του Κωστή Παλαμά: «Ησυχα και σιγαλά και μ’ όλα τα φιλιά μας, γύρισες προς το άγνωστο μέσα από την αγκαλιά μας. Καλό σου ταξίδι…» Αναφέρει μάλιστα τα μοναδικά χαρίσματα του άτυχου Γιάννη προσπαθώντας να δώσει λίγο κουράγιο στους γονείς του:

«Ημέρα πένθους για το σχολείο μας. Το ξέρουμε ότι τα λόγια δεν μπορούν να μετριάσουν τη θλίψη, ούτε να απαλύνουν τον πόνο σας. Ο αγώνας όμως του Γιάννη και η αγάπη του για τη ζωή μπορούν να τον μεταμορφώσουν σε υπερηφάνεια για τους γονείς που έφεραν στον κόσμο ένα τέτοιο παιδί. Με αυτές τις σκέψεις θα κάνετε κουράγιο και θα βρείτε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε το τραγικό γεγονός. (…) Ας μείνουμε να σκεφτόμαστε τον Γιάννη ως άγγελο που μετακόμισε στη γειτονιά των αγγέλων. Και ήταν ευγενικός, διακριτικός, επιμελής, με ήθος και χαρακτήρα που λίγα παιδιά διαθέτουν».

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα