Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Γίγαντας που κλαίει και ζωγραφίζει

Ο μασίστας της διαφήμισης, τα ακροβατικά και η ρεπόρτερ.

Μπορεί να τον βλέπουμε σε γνωστή διαφήμιση τσίχλας να υποδύεται τον αυστηρό πατέρα απέναντι στον υποψήφιο γαμπρό, όμως ο Μανώλης Σπύρου είναι ένας «γλυκούλης χαζομπαμπάς», όπως λέει και ο ίδιος. Συναντήσαμε τον θηριώδη… μασίστα στο γυμναστήριο Sports Studio στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου εργάζεται ως personal trainer, και εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τη σωματοδομή του, αλλά και από το χιούμορ και την αγάπη που τρέφει για τη μόλις 3,5 ετών κορούλα του. Το γεγονός ότι στη διαφήμιση παίζει τον αυστηρό πατέρα τον έκανε να σκεφτεί το μέλλον, όταν η μικρούλα Νίκη μεγαλώσει και φέρει στο σπίτι τον μέλλοντα σύζυγό της.

«Μου άρεσε το σενάριο που και καλά θα ήμουν πεθερός. Κι επειδή είμαι νέος μπαμπάς, έβαζα με το μυαλό μου ποιος θα είναι δίπλα στην κόρη μου όταν μεγαλώσει. Μάλιστα, επειδή μια θεία μου είπε πως επειδή η μικρή έχει δύο κορυφές στο κεφάλι θα κάνει δύο γάμους, είμαι προετοιμασμένος για το τι θα κάνω στον πρώτο γαμπρό από τώρα. Χειρότερα απ’ ό,τι έχεις δει σε ταινίες θρίλερ» λέει ο Μανώλης χαριτολογώντας.

Το κλίμα στα γυρίσματα της διαφήμισης ήταν εξαιρετικό, όπως μας λέει, ενώ «έδεσε» σχεδόν αμέσως με τον συμπρωταγωνιστή του. «Ο Νίκος είναι καταπληκτικό παιδί. Οταν τον πρωτοείδα, με αυτήν τη φάτσα και τα μαλλιά, αυτομάτως πήγε το μυαλό μου στον μελλοντικό μου γαμπρό» τονίζει. Ο Μανώλης είναι τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο body building, έχει ύψος 2,02 μ. και ζυγίζει 130 κιλά! Από νεαρή ηλικία ήθελε να «χτίσει» το κορμί του, όχι όμως με σκοπό την επίδειξη και τη συμμετοχή του σε αγώνες, αλλά, όπως λέει, «για να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος».

Πήρε το πτυχίο του ως γυμναστής στην Πορτογαλία, όπου συνάντησε ακόμη και γιατρούς και δικηγόρους να ασχολούνται με το body building. Οσοι πάντως τον συναντούν για πρώτη φορά μάλλον τον… παρεξηγούν. «Η πρώτη εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη. Οταν με δει κάποιος στον δρόμο δεν λέει πως είμαι personal trainer ή διατροφολόγος, αλλά… το παιδί που μόλις αποφυλακίστηκε» επισημαίνει και εξομολογείται πως η αρνητική ενέργεια φεύγει μόλις μπαίνει στο γυμναστήριο κι αρχίσει τις ασκήσεις με τους μαθητές του.

Οσο σκληρός κι αν δείχνει, υπάρχουν στιγμές που τον κάνουν και λυγίζει. «Εχει τύχει να κλάψω μία φορά, όταν με είχαν καλέσει σε έναν αγώνα όπου αν και μου είπαν πως ήταν επίδειξης, τελικά ήταν κανονικός. Οι άλλοι αθλητές ήταν προετοιμασμένοι συμμετέχοντας σε αγώνες μέχρι πριν από μία εβδομάδα, ενώ εγώ όχι. Εκεί με πείραξε, αλλά πείσμωσα ακόμη περισσότερο». Αυτά που τον ξεκουράζουν πάντως είναι το… μαγείρεμα και η ζωγραφική, ενώ εκτός από τη νέα διαφήμιση έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες 33, εδώ και στο εξωτερικό. Μάλιστα την τελευταία δεν την έκανε για τα χρήματα («τα οποία, όπως τα πήρα, πήγαν στη γυναίκα μου, την Ειρήνη, στο σπίτι» όπως λέει), αλλά λόγω σεναρίου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα