Ο Ιωάννης με ομπρέλα και φόρεμα

Ο Παπαζήσης θύμισε «ωραία μου κυρία» για τις ανάγκες του θεατρικού πρότζεκτ «24 Hour Plays Athens».

Ντύθηκε «ωραία μου κυρία» Ιωάννης Παπαζήσης για τις ανάγκες του θεατρικού πρότζεκτ «24 Hour Plays Athens»! Ο ζεν πρεμιέ εμφανίστηκε προχθές με λευκό φόρεμα που θύμιζε νυφικό και ομπρελίνο στη σκηνή του θεάτρου Κάππα, στο πλαίσιο του 24 Hour Plays Athens, πρωταγωνιστώντας στην «Πτήση 747» της Δήμητρας Παπαδοπούλου, την οποία σκηνοθέτησε ο Γιάννης Καλαβριανός. Μαζί του εμφανίστηκαν ο Ντίνος Καρύδης και η Σοφία Γεωργοβασίλη. Ο ηθοποιός, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές, εισέπραξε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού, αλλά και της αγαπημένης του Βανέσας Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια και παίκτρια του «Your face sounds familiar 2» δεν θα μπορούσε να λείπει από το project, που για τρίτη χρονιά παρουσιάζεται στη χώρα μας.

«Πληγή»

Μια ζεστή αγκαλιά στον μπαμπά της Δημήτρη Πιατά για την ερμηνεία του στην «Πληγή», την οποία υπέγραψε ο Χρήστος Χωμενίδης και σκηνοθέτησε η Αργυρώ Χιώτη, έδωσε η γλυκιά Ιωάννα. Η κόρη του ηθοποιού, που ακολουθεί κι εκείνη τα βήματά του στην υποκριτική, χειροκρότησε από τις πρώτες θέσεις της πλατείας, μαζί με την Μπέττυ Λιβανού. Η άλλοτε καλλονή του κινηματογράφου και του θεάτρου καμάρωσε την κόρη της Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, η οποία ήταν συμπρωταγωνίστρια του Πιατά και του Γιώργου Χρανιώτη.

Τα πάνω κάτω στη… ζωή της Ευγενίας Δημητροπούλου έφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης, αφού γύρισε στην κυριολεξία ανάποδα την όμορφη ηθοποιό. Οι δυο τους (μαζί με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη) πρωταγωνίστησαν στο έργο «Νιώθω» του Στρατή Πασχάλη, κάτω από τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιάννη Χουβαρδά.

Το συγκεκριμένο project μάς έχει έρθει από το Broadway και «απαιτεί» μέσα σε 24 ώρες να «στηθεί» μια παράσταση συνολικού χρόνου 90 λεπτών, με έργα που γράφουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν οι δημιουργοί, οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί που παίρνουν μέρος. Κάθε ομάδα έχει τον δικό της χρόνο μέσα στη μιάμιση ώρα να παρουσιάσει το αποτέλεσμα. Στη φετινή διοργάνωση πήραν επίσης μέρος οι ηθοποιοί Στεφανία Γουλιώτη, Μαρίνα Κανελλοπούλου, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Ηλίας Κουνέλας, Γιώργος Νανούρης, Αλκηστις Πουλοπούλου, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Σίσσυ Τουμάση, Βασιλική Τρουφάκου και Rafika Chawishe.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν