Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μουσείο το σπίτι της στην Κάλυμνο

Αδυναμία στις αρχαιότητες για τους δικούς της λόγους είχε μια 55χρονη Καλύμνια, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που την επισκέφθηκαν με το σχετικό ένταλμα στα χέρια και ερεύνησαν το σπίτι της.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών του τμήματος Καλυμνίων αποδείχθηκαν βάσιμες καθώς, όταν ο εισαγγελέας άναψε το πράσινο φως για να ερευνηθεί το σπίτι της 55χρονης, εντοπίστηκαν αρκετά αρχαία αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, η αρχαιοκάπηλος είχε στην κατοχή της έναν πήλινο αμφορέα, ένα τμήμα από λαιμό με στόμιο πήλινου αμφορέα, μια πήλινη χύτρα με λαβή, ένα πήλινο κανάτι με λαβή, ένα εφυαλωμένο πήλινο πινάκιο τύπου Τσανάκ Καλέ, δύο χρυσά νομίσματα και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής.

Αξιολόγηση

Όλα τα αντικείμενα εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του σχετικού νόμου και φυλάσσονται για να παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού για αξιολόγηση και χρονολόγηση. Εις βάρος της 55χρονης που συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Το σαφάρι των αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νότιου Αιγαίου για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς έχει αποδώσει καρπούς, καθώς στην Κάλυμνο έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις αρχαιοκαπήλων το τελευταίο διάστημα. Μόνο μέσα στον Νοέμβριο συνελήφθησαν στο νησί τέσσερα άτομα που κατείχαν παράνομα αμφορείς και άλλα αρχαία αντικείμενα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα