Η νταντά που κάνει… κόλαση τη ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη

Η ταλαντούχα Αμαλία Νίνου αρχίζει τα μπερδέματα στις «Καλές δουλειές»του ΑΝΤ1.

Μια μπέιμπι σίτερ να την πιεις στο ποτήρι. Τόσο γλυκιά που θα τη ζηλέψει ακόμη και η πανέμορφη Φαίη Ξυλά. Με το σπαθί της και μέσα από κάστινγκ πήρε τον ρόλο της χαριτωμένης νταντάς Πέννυ η ταλαντούχα Αμαλία Νίνου. Η 24χρονη ηθοποιός, με καταγωγή από τη Μήλο και τη Μεσσηνία, και σπουδές στο Ωδείο Αθηνών, ενθουσίασε στο κάστινγκ τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και τη σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ. Η Αμαλία κάνει την παρθενική εμφάνισή της στη μικρή οθόνη την ερχόμενη Τρίτη, στις 22.15, στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλές δουλειές», όμως έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις στο θέατρο, αφού πρωταγωνίστησε στον «Γυάλινο κόσμο» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, ενώ συνεργάστηκε με τους Σταμάτη Φασουλή και Γιώργο Κιμούλη στον «Μπόρκμαν».


«Στο σίριαλ υποδύομαι την Πέννυ, μια κοπελίτσα που σπουδάζει χορό και για να ζήσει κάνει δουλειές του ποδαριού. Ετσι, όταν η Λουκία (Φαίη Ξυλά) μπαίνει στη φυλακή, ο άνδρας της ο Ζαχαρίας (Πέτρος Φιλιππίδης) προσπαθεί να βρει μια νταντά για την αξιολάτρευτη κόρη του, τη Ζιζή. Η ζωή του ήρωα θα γίνει μια κόλαση, πρώτον, γιατί θα πρέπει να βρει χρήματα για να βγάλει τη σύζυγο από το κελί και, δεύτερον, γιατί εγώ, με το έτσι θέλω εγκαθίσταμαι στο σπίτι του και τα ανακατεύω όλα φτάνοντάς τον στα όριά του. Για μένα ο Ζαχαρίας είναι σαν πατέρας, σαν φίλος.


Είναι μια παράξενη σχέση που κάνει τη γυναίκα του να ζηλέψει» λέει η νεαρή ηθοποιός στην «Espresso» και δηλώνει ενθουσιασμένη γι’ αυτή τη δουλειά της. «Τα έχω δώσει όλα στον ρόλο μου με πολλή αγάπη. Ο κύριος Φιλιππίδης με έχει μάθει πάρα πολλά πράγματα, με πρώτο ότι η κωμωδία απαιτεί ταχύτητα». Τα γυρίσματα της σειράς είναι καθημερινά και πολύωρα και γίνονται σε ένα σπίτι στα Βριλήσσια, αλλά και στο Παλαιό Φάληρο.


Η Αιμιλία μάς μίλησε και για τη μικρή που έχει… αναλάβει. «Με το κοριτσάκι που φροντίζω στη σειρά, την 11χρονη Αιμιλία Δρίβα, έχουμε γίνει στενές φίλες, έχουμε τρομερή χημεία. Γελάμε, αγαπιόμαστε, παίζουμε. Είναι ένα ευγενικό και αθώο πλάσμα που μαθαίνει πολύ γρήγορα τον ρόλο του και επιλέχθηκε και εκείνη από οντισιόν. Την έφεραν οι συμπαθέστατοι γονείς της» καταλήγει η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»