Δεν θα φυσάει… Νοτιάς στο γήπεδο «Αγ. Σοφιάς»

Ο επιχειρηματίας απέχει επιδεικτικά από τις συζητήσεις για το νέο γήπεδο.

Ούτε εκπρόσωπό του, έστω για να ακούσει όσα ειπώθηκαν, φρόντισε να στείλει ο Νίκος Νοτιάς στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και επιχειρηματιών για το θέμα της χρηματοδότησης της «Αγια-Σοφιάς». Κανένα απολύτως ενδιαφέρον από τον πρώην μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου», που ήταν ξεκάθαρα ο μεγάλος απών.


Εκεί, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν οι επίσης πρώην μέτοχοι Πέτρος Παππάς, Γιώργος Δαλακούρας και ο Νίκος Χατζηιωάννου (εκπροσωπώντας τον αδελφό του Πόλυ) και ακόμα οι εφοπλιστές Πέτρος Καψάλης και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος καθώς και ο επιχειρηματίας Δήμος Βερούκας.
Πουθενά όμως ο Νοτιάς και μάλλον θα πρέπει να το πάρουν απόφαση στην ΑΕΚ πως δεν πρόκειται να τα βρει ξανά με τον Μελισσανίδη, ούτε για την ομάδα ούτε για την «Αγια-Σοφιά».


Ο ομογενής από την Αμερική κρατάει στον νυν επικεφαλής του «Δικεφάλου» το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν αποδέχτηκε καμία από τις προτάσεις του για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Ο Νοτιάς προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσόν από τη χρήση, για να πληρώνεται το δάνειο που έχει πάρει για να το δημιουργήσει, αλλά ο Μελισσανίδης ήταν αρνητικός. Οι συζητήσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο, με τον Νοτιά να τις εγκαταλείπει και να παραχωρεί την περιουσία του χωρίς αντίτιμο, αλλά χολωμένος.


Επίσης, ο Νεοϋορκέζος ήταν από την αρχή αντίθετος στην εκκαθάριση της ΠΑΕ. Παρά ταύτα, ο Μελισσανίδης επέμενε, επομένως ακόμα ένα σοβαρό σημείο τριβής.


-Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής κάλεσε σε απολογία τα έξι μέλη της που έστειλαν έγγραφο στο ΥΠΕΚΑ προβάλλοντας επιχειρήματα κατά του συγκεκριμένου σχεδίου για την «Αγια-Σοφιά».


– Ο Μπρέσεβιτς εξακολουθεί να πονάει στο γόνατό του και έμεινε εκτός προπόνησης και χθες (ένατη σερί ημέρα).


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.