Από το πάνελ της «Ελένης» γραμμή στο «Just» για λαϊκά

Πανέτοιμος ο Γ. Παράσχος για τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου του Mega.

Φέτος είναι η χρονιά του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν εξασφάλισε μία θέση στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ με την ευχή της παρουσιάστριας αποδεσμεύτηκε ώστε να συμμετάσχει σε παραγωγή πιο κοντά στις δυνατότητές του.


Ετσι, από τις 26 Μαρτίου o ηθοποιός θα βρεθεί κοντά σε μια άλλη κούκλα και σταρ, τη Ζέτα Μακρυπούλια, στο μουσικό σόου «Just the 2 of us» ως παίκτης (ακόμη δεν γνωρίζει ποια θα είναι η δασκάλα και παρτενέρ του).


«Με πήραν τηλέφωνο από το Mega και επειδή το έβλεπα αυτό το show και μου άρεσε, δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Μέσα από την εκπομπή της Ελένης έγινα αναγνωρίσιμος, την ευχαριστώ πολύ, αλλά όπως μου είπε και εκείνη: “Γιώργο, το ‘Just’ είναι πιο κοντά σ’ εσένα λόγω υποκριτικής και τραγουδιού”» εξηγεί στην Espresso ο ηθοποιός.


Δεν μπορέσαμε φυσικά να μην τον ρωτήσουμε τι είδους τραγούδια θέλει να ερμηνεύσει. «Η καταγωγή μου είναι από την Καβάλα, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Κουρκούλης, η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Βέρτης. Τι τραγούδια νομίζεις ότι θέλω να πω; Λαϊκά. Μακάρι να έχω την Κατερίνα Στανίση για ντουέτο. Αν με βάλουν να πω τραγούδι στα αγγλικά, χέβι μέταλ ή κάποια άρια από όπερα, αυτό θα είναι και το τέλος μου στο show» τονίζει το πρώην μοντέλο.


Η κουβέντα έφτασε και στην «οικοδέσποινα» Ζέτα Μακρυπούλια. «Για μένα η Ζέτα είναι πρώτα απ’ όλα καλή ηθοποιός και ως παρουσιάστρια έχει ήθος, είναι κυρία, όπως και η Ελένη Μενεγάκη. Οταν πήγα στην οντισιόν της “Ελένης” κατάλαβα ότι έχω να κάνω με μια τετραπέρατη γυναίκα που στη δουλειά της δεν κάνει πλάκα. Σε πολλά πράγματα την έχω μιμηθεί».


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»