Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πειραιώτισσες για… ψήφισμα

Η πρόταση του Βασίλη Μιχαλολιάκου σε Μελέτη – Δούνια να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του για τις δημοτικές!


Ενοχλημένες με δημοσιεύματα που τις θέλουν να επικοινώνησαν οι ίδιες με τον νυν δήμαρχο του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο προκειμένου να τις συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές εμφανίζονται η Ελεονώρα Μελέτη και η Νόνη Δούνια. Παρουσιάστρια και τοπ μόντελ, αντίστοιχα, δηλώνουν κατηγορηματικά πως όχι μόνο δεν σήκωσαν εκείνες πρώτες το τηλέφωνό τους, αλλά η πρόταση για τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές ήρθε από τον ίδιο τον δήμαρχο του Πειραιά. Τις βρήκε μάλιστα και απροετοίμαστες, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμεναν – ούτε καν δεν σκέφτονταν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο Πειραιώτισσες βλέπουν με καλό μάτι την πρόταση του Βασίλη Μιχαλιάκου, αφού στην περίπτωση που συμμετάσχουν και καταφέρουν τελικά να εκλεγούν, θα ήθελαν να βοηθήσουν -η καθεμία από τον χώρο της- την πόλη όπου μεγάλωσαν και αγάπησαν. Μέχρι αυτή την ώρα, πάντως, επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι κάνουν τις δύο καλλονές της showbiz να μην έχουν πάρει ακόμα κάποια απόφαση σχετικά με το αν θα ασχοληθούν -σε αυτή τη φάση- με τα κοινά. Ωστόσο έχουν αρχίσει να το συζητούν με το περιβάλλον τους. Στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη, η παρουσιάστρια φαίνεται να το έχει συζητήσει ήδη και με τη διοίκηση του Star, που τις επόμενες ημέρες θα της απαντήσει σχετικά με το αν τελικά είναι ελεύθερη να θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στον Δήμο του Πειραιά ή όχι.


Στην περίπτωση που το Star ανάψει το πράσινο φως στην όμορφη Ελεονώρα, τότε -βάσει του νόμου που ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις- η εκπομπή «Μελέτησέ το» θα μείνει «ακέφαλη», μια και η παρουσιάστρια θα πρέπει να απέχει από την παρουσίαση. Από την άλλη, αν και η Ελεονώρα διαθέτει αυτή τη στιγμή όλα τα φόντα που απαιτούνται για την ενασχόλησή της με την πολιτική (αναγνωρισιμότητα και ένα αξιόλογο βιογραφικό), χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον της. Και τούτο γιατί, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τη χτυπήσουν για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, εκείνη εξακολουθεί να θεωρείται το αγαπημένο κορίτσι του μεσημεριού.


Οπως και να ‘χει, η παρουσιάστρια που πολλές φορές κλήθηκε επαγγελματικά να βγάλει «το φίδι από την τρύπα» λόγω συνθηκών (υπενθυμίζουμε την περίπτωση του ΑΝΤ1 και την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» αμέσως μετά την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την καθιέρωσή της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη του Star) φαίνεται να αντέχει στα δύσκολα, αφού και στις δύο περιπτώσεις ανταποκρίθηκε, έχοντας αξιόλογα αποτελέσματα. Αυτό ήταν φαίνεται και ένα από τα στοιχεία που διέκρινε στην προσωπικότητά της και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος γνωρίζοντας και την αγάπη της για τον Πειραιά, της πρότεινε να σταθεί δίπλα του και σε αυτή τη μάχη.


Από την άλλη, η Νόνη Δούνια ζήτησε λίγο χρόνο από τον νυν δήμαρχο προκειμένου να του απαντήσει, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως στην περίπτωση που λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές, θα χρειαστεί να τακτοποιήσει όλα τα οικογενειακά της ζητήματα, μια και εδώ και λίγα χρόνια πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της παίζουν ο σύζυγός της Κυριάκος Μουρατίδης και τα παιδιά τους.


Αυτό άλλωστε η γλυκιά παρουσιάστρια και πρώην τοπ μόντελ το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές, αφού αρνήθηκε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν στο παρελθόν, επιλέγοντας το ήρεμο οικογενειακό της περιβάλλον. Από την άλλη όμως βλέπει και ως μια καινούργια πρόκληση την ενασχόλησή της με τα κοινά, που θα της δώσει την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους πολίτες του Πειραιά και να αφουγκραστεί τα θέματα που τον απασχολούν. Η ευαισθησία της σε θέματα παιδιών και οικογένειας είναι γνωστή και από την τηλεοπτική της καριέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας πήρε πολλές και χρήσιμες συμβουλές.   


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...