Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η πανδημία ακυρώνει τα σχέδια της μικρότερης θυγατέρας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, της Θεοδώρας

Ο κορονοϊός ακυρώνει τα σχέδια του γάμου της μικρότερης θυγατέρας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, της Θεοδώρας, με τον 36χρονο Αμερικανό δικηγόρο Matthew Kumar!

Στις 26 Νοεμβρίου 2018 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πριγκίπισσα Θεοδώρα είχε επισημοποιήσει τον έρωτά της γράφοντας: «Words can’t express our happiness and excitment. I can’t wait to marry this wonderful man. I love you Matt».Τη χαρμόσυνη είδηση του αρραβώνα είχε επιβεβαιώσει και το Προσωπικό Γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αναφέροντας μάλιστα ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δίνονταν εν ευθέτω χρόνω.

Αν και καμία άλλη επίσημη δήλωση δεν ακολούθησε, οι φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Αθήνα ήθελαν τον «γαλαζοαίματο» γάμο να τελείται τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες, αλλά η πανδημία του κορονοϊού τον ακύρωσε.

Μάλιστα, το ιερό μυστήριο, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, γιατί επίσημη πρόσκληση δεν είχε λάβει κανείς, είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στον ναό του Αγίου Νικολάου των Σπετσών, εκεί όπου δέκα χρόνια πριν, στις 25 Αυγούστου 2010, είχε πραγματοποιηθεί ο γάμος του πρίγκιπα Νικολάου με την Τατιάνα Μπλάτνικ. Η Θεοδώρα της Ελλάδας και της Δανίας, γνωστή και ως Θεοδώρα Γκρις (Theodora Greece), είναι η νεότερη κόρη και το τέταρτο παιδί του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ και της συζύγου του Άννας-Μαρίας.

Τη Θεοδώρα βάφτισαν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο βασιλιάς Μιχαήλ της Ρουμανίας, η βασίλισσα Μαργαρίτα Β’ της Δανίας και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Γιουγκοσλαβίας. Εκείνη, με τη σειρά της, έχει βαφτίσει το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου της Ελλάδας, τον Αχιλλέα-Ανδρέα.

Την αρχική της εκπαίδευση η Θεοδώρα τη δέχτηκε στο Λονδίνο, ενώ ακολούθησαν σπουδές στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2006 απέκτησε Μπάτσελορ στις Θεατρικές Τέχνες του πανεπιστημίου Μπράουν στο Ρόουντ Αϊλαντ. Τον Απρίλιο του 2010 μετακόμισε στο Λος Άντζελες για κινηματογραφική καριέρα. Με το όνομα Θεοντόρα Γκρις άρχισε να συμμετέχει σε μικρούς ρόλους, ενώ από το 2011 είναι μία εκ των πρωταγωνιστών του σίριαλ «Τόλμη και γοητεία».

Στο Λος Άντζελες η Θεοδώρα γνώρισε και τον έρωτα της ζωής της και μέλλοντα σύζυγό της Matthew Kumar, γιο του Sam και της Lonnie Kumar, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στο Λος Άντζελες και ειδικεύεται στις αγωγές αποζημιώσεων των θυμάτων φυσικών καταστροφών, στον δικηγορικό όμιλο Krindler.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι περνά τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, με προτίμηση στη Μύκονο, στην Αντίπαρο και τη Σαντορίνη, αλλά κυρίως στο Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία του πρώην βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα