Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Άνοιξαν χθες οι πύλες (με αυστηρούς ελέγχους) στα «Ελ. Βενιζέλος» και «Μακεδονία» για διεθνείς αφίξεις

Ενας ακόμη ασθενής έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, ο πρώτος που καταγράφεται από την περασμένη Τετάρτη, ενώ υπήρξαν άλλα 13 νέα κρούσματα της νόσου, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό στα 3.134 επιβεβαιωμένα, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με την επιδημιολογική μελέτη, οι θάνατοι στη χώρα από τον κορονοϊό ανέρχονται στους 184. Από τους ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους, 56 ήταν γυναίκες (30,4%). Η μέση ηλικία τους ήταν τα 76 έτη και το 95,7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα το 55,2% άνδρες αφορά άνδρες. Από αυτά, 697 (22,2%) σχετίζονται με ταξίδι από το εξωτερικό, ενώ τα 1.781 (56,8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Επιπλέον, 13 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα, από τα οποία τo 69,2% πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Στα καλά νέα, η μελέτη αναφέρει πως 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Την ίδια στιγμή, άνοιξαν χθες τις πύλες τους για να υποδεχθούν τουρίστες από ορισμένες χώρες του εξωτερικού τα αεροδρόμια «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα και «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, στα οποία, όπως λένε οι υπεύθυνοι, τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της μετάδοσης του Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε καθένα από τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας έφτασαν συνολικά χθες περίπου 30 πτήσεις. Υπενθυμίζεται πως από χθες στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν υπάρχουν περιορισμοί για πτήσεις από Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία, ενώ από Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία θα επιτρέπονται πτήσεις που δεν αφορούν τουριστικούς σκοπούς.

Δειγματοληπτικά τεστ

Τέλος, ισχύει ακόμα η απαγόρευση πτήσεων για τη Βρετανία και την Τουρκία. Αντίστοιχα, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της βόρειας Ελλάδας υποδέχεται πάλι απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό, με εξαίρεση τις Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βρετανία, Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.

Από χθες έως τις 30 Ιουνίου στους επιβάτες των πτήσεων που έρχονται από αεροδρόμια εκτός της λίστας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφαλείας (EASA) θα γίνονται δειγματοληπτικά τεστ, σύσταση για αυτοπεριορισμό στο ξενοδοχείο διαμονής τους ως την έκδοση του αποτελέσματος και, σε περίπτωση που το τεστ βγει θετικό, ο επιβάτης θα μπαίνει σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Στις πτήσεις από πιο «επικίνδυνα» αεροδρόμια, δηλαδή από Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και αεροδρόμια εντός λίστας EASA, θα γίνονται τεστ σε όλους, ο «ύποπτος» επιβάτης θα μπαίνει σε αυτοπεριορισμό για μία ημέρα και, αν το τεστ βγει θετικό, θα ισχύει η καραντίνα 14 ημερών.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα